merhaba bayanlar ben geçen ay düşük yaptım çok istedigim bebektı çok yıprandım doktorumun izniyla bu ay tekrar denedik bugun adet olmam gerekiyor ama 10 gundur adet olucakmışım gibi belim agriyo çok uykum var göğüslerimde ağrı var sizce hamile olabilirmiyim adet olucam diye cok korkuyorum 5 gun once hassas olan testlerden yaptım negatif çikti bugun adet olmazsam yarın normal test yapıcam ama korkuyorum yardım edin
merhaba bayanlar ben geçen ay düşük yaptım çok istedigim bebektı çok yıprandım doktorumun izniyla bu ay tekrar denedik bugun adet olmam gerekiyor ama 10 gundur adet olucakmışım gibi belim agriyo çok uykum var göğüslerimde ağrı var sizce hamile olabilirmiyim adet olucam diye cok korkuyorum 5 gun once hassas olan testlerden yaptım negatif çikti bugun adet olmazsam yarın normal test yapıcam ama korkuyorum yardım edin
Hakkında hayırlısı olur inşallah, test sonucunu bizimle paylaşmalısın:)
destekleriniz için çok teşekkurler yarın muhakkak sonucu paylaşırım inşallah rabbim yüzümü güldürür... bir yerde okımuştum kan testı hamilelikte bebeğe zararlı die bebek kaçiyormuş kan alınırken buda yerinden oynamasına neden oluyormuş ilk hamileligimde 6-7 kez yaptırmıştım.
destekleriniz için çok teşekkurler yarın muhakkak sonucu paylaşırım inşallah rabbim yüzümü güldürür... bir yerde okımuştum kan testı hamilelikte bebeğe zararlı die bebek kaçiyormuş kan alınırken buda yerinden oynamasına neden oluyormuş ilk hamileligimde 6-7 kez yaptırmıştım.
canım banamı sordun?:44:tabiki bildiririm hatta sabah namazına kalktığımda yapıcam inşallah mubarek gunde o güzel saatlerde allah yüzümü güldürür benim için dua edin... Senin çocuğun varmı
evet canım sana sordumcanım banamı sordun?:44:
evet canım sana sordum
çok üzüldüm canım ya ALLAH bu kadar acının mukafatını verir muhakkak peki neden oluyomuş bu kayıplar araştırdınmımalesef hic cocugum yok,ne yazik ki 4 dört bebek kaybim var ,en acisida 15.haftada oglumu kaybettim.
çok üzüldüm canım ya ALLAH bu kadar acının mukafatını verir muhakkak peki neden oluyomuş bu kayıplar araştırdınmı
malesef hic cocugum yok,ne yazik ki 4 dört bebek kaybim var ,en acisida 15.haftada oglumu kaybettim.
hmm.. Allah yardımcın olsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?