How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

hamilelik belirtileri

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
merhaba bayanlar ben geçen ay düşük yaptım çok istedigim bebektı çok yıprandım doktorumun izniyla bu ay tekrar denedik bugun adet olmam gerekiyor ama 10 gundur adet olucakmışım gibi belim agriyo çok uykum var göğüslerimde ağrı var sizce hamile olabilirmiyim adet olucam diye cok korkuyorum 5 gun once hassas olan testlerden yaptım negatif çikti bugun adet olmazsam yarın normal test yapıcam ama korkuyorum yardım edin

merhaba bayanlar ben geçen ay düşük yaptım çok istedigim bebektı çok yıprandım doktorumun izniyla bu ay tekrar denedik bugun adet olmam gerekiyor ama 10 gundur adet olucakmışım gibi belim agriyo çok uykum var göğüslerimde ağrı var sizce hamile olabilirmiyim adet olucam diye cok korkuyorum 5 gun once hassas olan testlerden yaptım negatif çikti bugun adet olmazsam yarın normal test yapıcam ama korkuyorum yardım edin

canim 5 gün önce cikmayabilir ,eger yarinda gelmezse tekrar sabah idrari ile bi test yap...hakkinda hayirlisi olsun insaallah hamilesindir....:16:

canım duymak istediğin şeyleri belki buradan duyarsın ama sonrasında olmassa üzülürsün bence bak bugün adet gününmüş bekle zor ama bekle gönlünü ferah tut negatif çıkmış teste öyle de olabilir bak bır kez hamıle kalmıssın ıns kalırsın yine negatfse bile kendini çok dinleme

hemen öğrenmek istersen eğer kan testi yaptır derim

çünkü idrarda çıkmayabilir şu aşamada:34:

beklemek zordur canım ama sabret bıraz .idrarını yap yine ama kesin sonuç istiyosan kan testide yaptır canım .rabbim gönlüne göre versin inşallah:16:

destekleriniz için çok teşekkurler yarın muhakkak sonucu paylaşırım inşallah rabbim yüzümü güldürür... bir yerde okımuştum kan testı hamilelikte bebeğe zararlı die bebek kaçiyormuş kan alınırken buda yerinden oynamasına neden oluyormuş ilk hamileligimde 6-7 kez yaptırmıştım.

destekleriniz için çok teşekkurler yarın muhakkak sonucu paylaşırım inşallah rabbim yüzümü güldürür... bir yerde okımuştum kan testı hamilelikte bebeğe zararlı die bebek kaçiyormuş kan alınırken buda yerinden oynamasına neden oluyormuş ilk hamileligimde 6-7 kez yaptırmıştım.

yok canim benim öyle birsey olamaz:53: ilk defa duydum.bütün hamileler yada süphelenen herkes yaptiriyor. öyle olsa kimse yaptirmaz...sen hangisini yaptirirsan yaptir önemli degil yeterki sonucu bizlerede bildir...:18::52:

tabiki bildiririm hatta sabah namazına kalktığımda yapıcam inşallah mubarek gunde o güzel saatlerde ALLAH yüzümü güldürür benim için dua edin... senin çocuğun varmı

Bu yazdığınız bana biraz hurafe gibi geldi :) Koldan alınan kanla rahimdeki bebeğin ne alakası olabilir ki? :) Böyle şeylere inanmayın. Uyku ve halsizlik durumu reglide görünmeyen ama hamilelik belirtilerinden görünen olgulardan. Uygu öyle bir bastırırki her akşam 8 dedimmi uyursunuz :) Umarım güzel haberler yazarsınız, sevgiler...

tabiki bildiririm hatta sabah namazına kalktığımda yapıcam inşallah mubarek gunde o güzel saatlerde allah yüzümü güldürür benim için dua edin... Senin çocuğun varmı
canım banamı sordun?:44:

bende ilk okudumga saçma gelmıştı ama düşük olayından sonra herşeyden korkar oldum acaba kandanmı düştü alttan muayenedenmi düştü eşimle ilişkiye girdim diyemi düştü ev temizledım diyemi çok ayakta durdum diyemi herşeyden şüpheleniyorum bana ilk bebek sağlıksızsa ne yaparsan yap düşer dediler ama düşen parçayı patoloji bölümüne inceleme için göndermıştım 15 gun sonra sonuç geldı bebek gayet saglıklıymış tamamiyla dış nedenlerden dolayı düşmüş o zaman 2. kez yıkıldım

çok üzüldüm canım ya ALLAH bu kadar acının mukafatını verir muhakkak peki neden oluyomuş bu kayıplar araştırdınmı

ilki mol gebelikti ikincisini gec inceledikleri icin anlayamadilar,ücüncüsünde ise kan pihtilasma ignesi kullandigim halde yeterince beslenemedigi icin kaybettim,sonuncusunu ise henüz cok kücükken yerlesme sorunu olmus ve 5,haftada kendiliginden düsügüm oldu...su an tüm testlerim yapildi sadece kan pihtilasma sorunum var....:50:

Back