• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kol12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kol12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
3
0
1
26
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce düşük yaptım şuan da göhüs uçlarıma dokununca ağrı oluyor ve ara ara kasiklarim ağrıyor 10 gün var adet günüme takvime göre, yoksa daha düzen oturmadı test yaptım negatif çıktı, erkenmi davrandım, düşük yapıp böyle olan varmı

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce düşük yaptım şuan da göhüs uçlarıma dokununca ağrı oluyor ve ara ara kasiklarim ağrıyor 10 gün var adet günüme takvime göre, yoksa daha düzen oturmadı test yaptım negatif çıktı, erkenmi davrandım, düşük yapıp böyle olan varmı
Merhaba arkadaşlar Bende 3 Aralıkta kürtaj oldum 8 gün adet gördüm kesildi sonra 13 Aralık'ta yine adet oldum normal adet tarihimdi dediğiniz gibi benimde sol kasığım ağrıyor baya bacağıma vuruyor ağrısı. Adet tarihinize varsa erken adet tarihinizi bekleyin hayırlı haberler 🤲

Kürtaj sonrası yada düşük adet düzensizliği çok oluyor doktorum bana eski düzenini unut yeni düzen olacak demişti

Merhaba arkadaşlar Bende 3 Aralıkta kürtaj oldum 8 gün adet gördüm kesildi sonra 13 Aralık'ta yine adet oldum normal adet tarihimdi dediğiniz gibi benimde sol kasığım ağrıyor baya bacağıma vuruyor ağrısı. Adet tarihinize varsa erken adet tarihinizi bekleyin hayırlı haberler 🤲
Teşekkür ederim 5. Haftalikken kendiliğinden düştü kürtaj olmadım hiç bugün gohüs ağrım daha da arttı başka belirti yok ama ,tedirgin olmalımıyım bilmiyorum

Back