Hamilelik belirtileri!!!

Catced

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
153
32
28
Kizlar lütfen erken hamilelik belirtilerinizi benimle paylaşır mısınız acill!

Benim adetime on gün kala yerleşme kanamam olmustu ordan tahmin etmistim ama onun dışında baska belirtim yoktu

Evet ağrı yapıyor özelliklede bel ağrısı. Eğer şüphen varsa ağır falan kaldirma ve kendi yormamaya çalış çünkü bu dönemde döllenme olduğu için hassas olunmasi gerekiyor
Evet var dikkat etmeye çalışıyorum Allah'ım inşallah yüzüme güler bu sefer 😊

Benim adetime on gün kala yerleşme kanamam olmustu ordan tahmin etmistim ama onun dışında baska belirtim yoktu
canım bişey soracağım sana. Benimde adete 3 gün var dün sadece peçeteye gelen kahverengi leke var adetten önce ve yumurtlama döneminde hiç böyle bişey görmedim. Ve bugün kasıklarımda çok batmalar oluyor özellikle solda. Seninle benzer mi? Adet gününün geçmesini bekliyorum test için ama meraktan da ölüyorum🥺

İştahsızlık, çarpıntı, yerleşme kanaması, sık idrara çıkma, değişken ruh hali, regl olacakmış gibi ağrılar bunlar vardı bende en erken
Bende kanama olmadı hiç doktoruma sordum aşırı bel ağrısı ve sol kasigim ağrıyor dedim gebelik olabilir dedi bugün adet günüm adet olmadım bekliyorum

Canım aynı belirtiler bende de var doktorum gebelik olabilir dedi benim yumurtlamadan sonra sol kasık ve belim çok ağrıyor
İnşallah olumlu sonuç alırız. Çünkü ben daha önce yumurtlama zamanımda ne sancı ne de böyle lekelenme görmedim. Sadece peçetede görüyorum pede bile ihtiyaç duymuyorum. 2 gün sonra adetim olmazsa kan testine gideceğim bakalım hayırlısı

İnşallah olumlu sonuç alırız. Çünkü ben daha önce yumurtlama zamanımda ne sancı ne de böyle lekelenme görmedim. Sadece peçetede görüyorum pede bile ihtiyaç duymuyorum. 2 gün sonra adetim olmazsa kan testine gideceğim bakalım hayırlısı
Evet benim de ilk defa böyle ağrılarım oldu Allah gönlümüze göre versin inşallah kucağımızı doldursun🙏🤗

Kızlar meraba vajınal bölgeye zevk suyu temas ederse gebe kalma ihmali ne kadar kalınırmı

Back
X