Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sol bel ve kasigimda agri var ve yumurtla gününden sonra başladı bu ağrılarım ve hiç böyle olmamistiBenim adetime on gün kala yerleşme kanamam olmustu ordan tahmin etmistim ama onun dışında baska belirtim yoktu
Evet ağrı yapıyor özelliklede bel ağrısı. Eğer şüphen varsa ağır falan kaldirma ve kendi yormamaya çalış çünkü bu dönemde döllenme olduğu için hassas olunmasi gerekiyorBenim sol bel ve kasigimda agri var ve yumurtla gününden sonra başladı bu ağrılarım ve hiç böyle olmamisti
Evet var dikkat etmeye çalışıyorum Allah'ım inşallah yüzüme güler bu seferEvet ağrı yapıyor özelliklede bel ağrısı. Eğer şüphen varsa ağır falan kaldirma ve kendi yormamaya çalış çünkü bu dönemde döllenme olduğu için hassas olunmasi gerekiyor
canım bişey soracağım sana. Benimde adete 3 gün var dün sadece peçeteye gelen kahverengi leke var adetten önce ve yumurtlama döneminde hiç böyle bişey görmedim. Ve bugün kasıklarımda çok batmalar oluyor özellikle solda. Seninle benzer mi? Adet gününün geçmesini bekliyorum test için ama meraktan da ölüyorumBenim adetime on gün kala yerleşme kanamam olmustu ordan tahmin etmistim ama onun dışında baska belirtim yoktu
Belimde çok ağrıyor üstelikEvet ağrı yapıyor özelliklede bel ağrısı. Eğer şüphen varsa ağır falan kaldirma ve kendi yormamaya çalış çünkü bu dönemde döllenme olduğu için hassas olunmasi gerekiyor
İştahsızlık, çarpıntı, yerleşme kanaması, sık idrara çıkma, değişken ruh hali, regl olacakmış gibi ağrılar bunlar vardı bende en erkenKizlar lütfen erken hamilelik belirtilerinizi benimle paylaşır mısınız acill!
Bende kanama olmadı hiç doktoruma sordum aşırı bel ağrısı ve sol kasigim ağrıyor dedim gebelik olabilir dedi bugün adet günüm adet olmadım bekliyorumİştahsızlık, çarpıntı, yerleşme kanaması, sık idrara çıkma, değişken ruh hali, regl olacakmış gibi ağrılar bunlar vardı bende en erken
Canım aynı belirtiler bende de var doktorum gebelik olabilir dedi benim yumurtlamadan sonra sol kasık ve belim çok ağrıyorBelimde çok ağrıyor üstelik
İnşallah olumlu sonuç alırız. Çünkü ben daha önce yumurtlama zamanımda ne sancı ne de böyle lekelenme görmedim. Sadece peçetede görüyorum pede bile ihtiyaç duymuyorum. 2 gün sonra adetim olmazsa kan testine gideceğim bakalım hayırlısıCanım aynı belirtiler bende de var doktorum gebelik olabilir dedi benim yumurtlamadan sonra sol kasık ve belim çok ağrıyor
Evet benim de ilk defa böyle ağrılarım oldu Allah gönlümüze göre versin inşallah kucağımızı doldursunİnşallah olumlu sonuç alırız. Çünkü ben daha önce yumurtlama zamanımda ne sancı ne de böyle lekelenme görmedim. Sadece peçetede görüyorum pede bile ihtiyaç duymuyorum. 2 gün sonra adetim olmazsa kan testine gideceğim bakalım hayırlısı
Amin canım inşallah. Sen ne zaman test yapıcaksınEvet benim de ilk defa böyle ağrılarım oldu Allah gönlümüze göre versin inşallah kucağımızı doldursun![]()
Bugun adet gunumdu olmadım bir kaç gün daha beklicem eğer olmazsam kan vermeye giderimAmin canım inşallah. Sen ne zaman test yapıcaksın
Aynen bende öyle yapacağım. İnşallah güzel bi sonuç alırsın mutlaka haberleşelim merak ettimBugun adet gunumdu olmadım bir kaç gün daha beklicem eğer olmazsam kan vermeye giderim
İnşallah canım.senin kaç günün kaldı adetineAynen bende öyle yapacağım. İnşallah güzel bi sonuç alırsın mutlaka haberleşelim merak ettim![]()
Reglden önce mi bunlari hissettinİştahsızlık, çarpıntı, yerleşme kanaması, sık idrara çıkma, değişken ruh hali, regl olacakmış gibi ağrılar bunlar vardı bende en erken
birkaçı regl günü gibi çoğu geciktikten sonra tabikiReglden önce mi bunlari hissettin
Anladım teşekkürlerbirkaçı regl günü gibi çoğu geciktikten sonra tabiki