Merhaba kızlar bu ay reglime 3 gün kala hamilelik belirtileri yaşadım bundan şüphelinince erken gebelik testi yaptım ve pozitif sonra sağlık ocağına gittim ve kan verdim sonucum 84.02 çıktım ve hamileyim regl günüm geldi 15 Aralık akşamı hafif sancı ile çok açık pembe pıhtısız bir kanamam oldu be kesildi .Ertesi günde iç çamasorıma 4 damla koyu kahverengi damlamış ve kesilmiş bu sayede yerleşme kanaması gördüm.Herkeste farklı oluyor belirtiler ama ben bilgilendirmek için bendeki olan belirtileri yazmak istiyorum.Kızlar ben hissettiğim ilk belirti hafif şekilde baş dönmesi yaşadım yaşadığım zaman yanılıyorum Galiba dedim tabi sonradan sarsıntı olacak şekilde arttı. Üç gün boyunca ara sıra kafamın arka tarafına çok hafif ağrı gelip geçti. Sabahları makyaj yapıyorken midem bulanıyor kapalı yerlerde olunca böyle.Xok uyuma isteği yaşadım göğsümde karıncalanma be ucu acımaya başladı.Ara sıra bel ağrısı ve rahim bölgesinde ağrılar be ufak kıpırtılar da hissettim seğermeler hissettiğim de oldu .Son günlerde ise WC ye çok çıkmaya başladım afedersiniz iç çamaşırıma bile kaçırdığım oldu
en önemli belirtilerden birisi de kabıslık yaşadım. Ve de yeni gebelik olmasına rağmen karnımda gebelik çizgim çıktı kızlar şu anda çoğu belirtiler gitti şu anda çok gaz çıkarıyorum rahmimde bazen ağrılar oluyor ve dudağım be ağzım çok kuruyor çok susuyorum çarşamba günü kadın doğuma gideceğim