Hamilelik belirtileri

gamze233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
25
3
1
24
Sürtünmeli korunmasız girme gibi durum olmadı bi ilişkim oldu ondan 1 gun. Gecikmeyle hasta oldum şuan ki döngüme de 9 gun var goguslerim şiş ve arada şiddetli ağrıyo yoğun kremsi bi yapıda akıntı var şüphelerim var olabilirmiyim acaba yoksa kafamda mı kuruyom bilmiyorum yardımcı olsun adet söktürücü kullansam hızlı bi şekilde adet olur muyum veya hastsneye gitsem olur mu

Sürtünmeli korunmasız bir şekilde olduysa olabilir sürtünmesiz olsaydı olmazdı yani açıklamışsn ama hiç bir şey anlamadım ne oldu tam anlatirmisn

Sürtünmeli korunmasız bir şekilde olduysa olabilir sürtünmesiz olsaydı olmazdı yani açıklamışsn ama hiç bir şey anlamadım ne oldu tam anlatirmisn
Yani ondan sonra ben adet gördüm sonraki ay öyle bir ilişkim olmadı zaten sürmesiyle ben çek demem bir oldu ondan sonra çekti boşalma gibi bi durumda söz konusu değil onu da söyliyim de zaten psikolojimi çok etkiledi googledan araştırınca tam korktum o korkuyu da atlatamadım ondan sonra şuan da böyle bi durumla karşı karşı geldim ilk kez ne yapmam lazım çözemedim kafamda çok mu kuruyorum çözemedim pskilojik olarak belirti görüyorsun diyenler var

Canım sen yine konu açmışsın hamile değilsin merak etme regl olmuşsun zaten ya bu ayda bir şey yaşanmamış değilsin hamile falan boş stres yapıp kendine zarar veriyorsun

Test yap için rahat etsin

Canım sen yine konu açmışsın hamile değilsin merak etme regl olmuşsun zaten ya bu ayda bir şey yaşanmamış değilsin hamile falan boş stres yapıp kendine zarar veriyorsun
Aklıma çok takıldı çıkamıyorum o kafadan şim dide stresten kustum çok affedersin

Ya başka sonuçla karşılarsam bnde düşünüyorum da
Sen ancak 9 ay sonra bebeği doğurmadığında rahatlayacaksın. Stresini gerginliğini anlıyorum ama aklına sokmalısın artık üstüne adet gördüğün herhangi bir ilişkiden hamile kalmamışsındır. Yap bir test al negatifini kafan rahat olsun

Dua et abla da temiz çıksın şu lafadan kurtulmak isityorum kilo verdim stresten sıkıntıdan bn böyle değildim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…