- 7 Eylül 2021
- 460
- 147
- 23
- Konu Sahibi Mylovebaby
-
Test varsa tekrar yap yine silik çizgi. Veya tam çift çizgi çıkarsa kan ver benceKizlar ben de tekear test yaptım adetime 4 gun var 5 10 dk sinra silik ckti .gidip kan mi versem adetimi beklesem mi kararsizim
Oglen gittim kan verdim canim 8.21 cikmis ce adetime 4 gun var var görünüyor suanTest varsa tekrar yap yine silik çizgi. Veya tam çift çizgi çıkarsa kan ver bence
Hayırlı olsun gözün aydın canımOglen gittim kan verdim canim 8.21 cikmis ce adetime 4 gun var var görünüyor suan
Belirtileriniz neydi acaba benimde adetime 3 gün var ama ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıOglen gittim kan verdim canim 8.21 cikmis ce adetime 4 gun var var görünüyor suan
Bende çok bilmiyorum ama bi tanesini biliyorum şimdi benim ayın 18 de sağ kaşıkta yumurtalığımın olduğu bölge çok keskin bi ağrı hissettim akşam 7 gibiydi eve de çok yavaş yürüyerek gittim hatta ayın 19 da da kontrolüm vardı aşılama olacaktım ama o ağrı hissettim anlattım ultrasondan baktılar ve yumurtamın çatladığını söylediler aşılama iptal oldu bi tek ilişki günleri önerdi 3,4 günde kaşık ağrısı hissediyorum umarım benimki de psikolojik değildir ve pozitif görürüm inşallah negatif görmekten Korkuyorum artıkArkadaşlar günaydın tekrar geldim çünkü sizlere sormam gereken belirtilerim var.
Benim yumurtlama günüm 18 ekim 2021 di o gün ve o günden bir hafta öncesinden itibaren korunmasız ilişki oldu. 4 veya 3 gündür karnımın sol tarafında ince ince sızılar oluyor aynı şey sol kasığımda da oluyor ama sürekli değil ara ara otururken falan oluyor bazen çok hafif midem bulanıyor ama geçiyor adetime de 7 gün var ve göğüslerim çok dolgunlaştı ve beyaz şekilde akıntımda oluyor ama çok değil. Dün gece de yatarken sağ karnımın kasık ve karın birleştiğe yere çok hissettirici sancı girdi göğüslerimde uçları çok acıyor sadece uçları ishalde var geceleri uyanıp çişe de kalktığım oluyor. Karnımda şişlik de var.
bunlar psikolojik mi yoksa hamilemiyimdir?
Yaaa şuan çok duygulandım hayırlı olsun sağlıkla doğmayı nasip etsin çok mutlu oldum umarım tüm anne adaylarına nasip ederOglen gittim kan verdim canim 8.21 cikmis ce adetime 4 gun var var görünüyor suan
Belirtilerim cok karişik agzimin tadi bozuk 1 haftadir sevdigim seyleri bile yesem tadi tuhaf geliyor.bide arada birden keskin agrilar giriyor kasiklarima ve bel agrisi var .baska bi belirtim yok canim .3 yasinda kizim var onda goguslerim cok ağrırdı ve cok uyurdumBelirtileriniz neydi acaba benimde adetime 3 gün var ama ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Amin canim ya insallah. kimyasal gebelik falan olur diye korkum varYaaa şuan çok duygulandım hayırlı olsun sağlıkla doğmayı nasip etsin çok mutlu oldum umarım tüm anne adaylarına nasip eder
Stres yapma umarım inş sağlıklı bi gebelik geçirirsinAmin canim ya insallah. kimyasal gebelik falan olur diye korkum var
Allah bağışlasın sağ salim kucağına al bebeğini inşallahBelirtilerim cok karişik agzimin tadi bozuk 1 haftadir sevdigim seyleri bile yesem tadi tuhaf geliyor.bide arada birden keskin agrilar giriyor kasiklarima ve bel agrisi var .baska bi belirtim yok canim .3 yasinda kizim var onda goguslerim cok ağrırdı ve cok uyurdum
2 gun sonra tekrar kan vericem en az 50 falan olmasi lazimStres yapma umarım inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin
İnşallah canım benim2 gun sonra tekrar kan vericem en az 50 falan olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?