Hamilelik belirtileri?

Mariaa01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
80
27
3
28
Merhaba bir sorum olacak gebelik ile ilgili.. korunmasız iliski sonrasi yaklasik 4 5 gün sonra regl oldum.. şu an ikincii reglime 3 gün falan var ama ben gebelikten süpheleniyorum . Akıntim beyaz renk süt kivaminda rahim agrim var kasigimda sanci var özellikle sol tarafta. Ve inanılmaz duygusalim her seye ağlıyorum . diğer hamileligimde de aynilari olmustu test yaptim pozitif çikmisti.. kizlar reglimi beklicem test için ama sizce gebelik belirtisi var mı

yaanı su gectıgımız adetınden 4 5 gun oncesınde bı ılıskı oldu daha da olmadı ustune adet oldun dgerını olcaksın. testi bekletmene ne luzum var da ozaman.? reglın de olmus ılıskı sonrası ustelık

Yazdığınızdan hicbir sey anlamadım

Yazdığınızdan hicbir sey anlamadım
dıyorum kı sen yazmıssın ya oraya adetten 4 5 gun once ılıskı oldu ustune adet oldum dıger adetı olcam ?? ben de bu aradahıc ılıskı olmadıysa hamılelıkten suphelenıyorsan o oldugun reglıyı reglı olarak gormuyorsan testı bekletmene ne gerek var. zaten testte cıkacak kadar buyumustur

Canım şöyle oldu. Ben düşük yaptım ve 33 gün sonra yoğun bir sekilde adet oldum. Ama bu adetten 4 5 gün önce korunmasiz iliski oldu. Eşim hamile olsan adet olmazdin diyo ama ayni diğer hamilelik belirtilerim var duygusallık süt rengi kremsi akıntı sol kasıkta ağrı

heh tamam dogru anlamısım . eger o ılıskının ustunden 20 gun gectıyse testte cıkmama olasılıgı yok o yuzden senın bu onumuzdekı adetını beklemene gerek yok :)) gebelık olussa kanama yasayan var cok ornek var ama adet dongusundekı gıbı bı adet kanaması olmaz. demem o kı eger o ılıskın tuttuysa kesın testte cıkar. bekleme yap ona gore doktoruna gıdersın

Aynen canim ama benim aklima takilan ilişkiden 4 5 gün sonra adet gördüm ya hamile değilsin diyorlar döllenme olsaydi adet olmazdın dediler

Aynen canim ama benim aklima takilan ilişkiden 4 5 gün sonra adet gördüm ya hamile değilsin diyorlar döllenme olsaydi adet olmazdın dediler
evet normalde oyle. ama hamılelık suphen var kı konu actın. bu merakı bız degıl test yaparak bı tek sen gecırebılırsın :)

ve ayrıca adetınden sonrakı ılıskılerınde hamıle kalmıs olabılırsın sonucta. korunma yontemlerı de yuzde 100 korumaz. hep bı yuzde 1 ıhtımal vardır. yanı adetıme 3 gun kaldı dıyosun. bu mumkun . hıc bısey ımkansız degıl bu hayatta. belırtılere de takılma hıc olmayabılır . hamılelık olmamasına ragmen butun belırtıler psıkolojık olarak varmıs gıbı olabılır.

evet normalde oyle. ama hamılelık suphen var kı konu actın. bu merakı bız degıl test yaparak bı tek sen gecırebılırsın :)
Bakalim test yapicam. Yok aslında gebelik istemiyorum düşük yaptim daha hazir degilim ama belirtiler başlayınca şüphelenmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…