- 20 Nisan 2020
- 10
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi narinnarin090909
Arkadaslar 41 gündüradet olmuyorum 3 defa iliskiye girdim hamilrlik testi alimmi eczaneden suan yapmalımıyim sizce acil cevap verirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm normalde adetin düzenlimiArkadaslar 41 gündüradet olmuyorum 3 defa iliskiye girdim hamilrlik testi alimmi eczaneden suan yapmalımıyim sizce acil cevap verirmisiniz
canm eğer Gecikme gibi hiss ediyoyasan yap test kafan rahatlar ama yumurtlama gününü biliyosan Ona göre hesaplama yapBir ayin basinda 2 ay sonra falan sonunda oluyorum ama 41 gubde fazla deilme sizce 18 yasindayin ve evliyim
adet düzensiz olunca tabi zor söylemek Bişey ama normaldede bu kdr gecikiyosa normalHayir yapmadım ama test alirsam suan belli olurmu
Normalde bukadar gecikmiyoradet düzensiz olunca tabi zor söylemek Bişey ama normaldede bu kdr gecikiyosa normal
sabah ilk idrara yap gecen ay kaçında oldun ? tahmini bat ne zmnHayir yapmadım ama test alirsam suan belli olurmu
7 sinde oldum 11 bittisabah ilk idrara yap gecen ay kaçında oldun ? tahmini bat ne zmn
Hayir yapmadım ama test alirsam suan belli olurmu
45gün olmuç canm yap sen test7 sinde oldum 11 bitti
Saol tamam45gün olmuç canm yap sen test
Vakit ayirdigin ceap verdigin icin tesekurler45gün olmuç canm yap sen test
atarsın resmini buraya merak etdm İnşAllahSaol tamam
7 sinde oldum 11 bitti iste suan test ayaparsam belli olurmu 40 gun falan oldu 42Kaç gün geciktin biliyor musun?
Aminatarsın resmini buraya merak etdm İnşAllahİstedigin gibi sonuc çıkar
canm adetin başladığı günden saymak lazm 45gün olmuç saydm ben takvimden7 sinde oldum 11 bitti iste suan test ayaparsam belli olurmu 40 gun falan oldu 42
45 gün de baya uzun eğer çok düzensiz adet görmüyorsan en az 10 gün gecikmişsin mutlaka test yap canımcanm adetin başladığı günden saymak lazm 45gün olmuç saydm ben takvimden