• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Mbak67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
8
3
1
25
Kızllar herkese hayırlı akşamlar en son adet tarihim 28 Aralık ve günümü yaklaşık 8 9 gün geçti sol kasığım yaklaşık 1.5 haftadan beri ağrıyor göğüslerim çok hassas ve çok dolgun midemde çok ekşiyor sizce hamilelik varmı yoksa psikolojimi artık test yapmak istemiyorum negatif görmekten sıkıldım 😂

Kızllar herkese hayırlı akşamlar en son adet tarihim 28 Aralık ve günümü yaklaşık 8 9 gün geçti sol kasığım yaklaşık 1.5 haftadan beri ağrıyor göğüslerim çok hassas ve çok dolgun midemde çok ekşiyor sizce hamilelik varmı yoksa psikolojimi artık test yapmak istemiyorum negatif görmekten sıkıldım 😂

Test yapmadan nerden bilebiliriz ki 🙄 piskolojikte olabilir olmayabilirde...

Şimdilik gönül gözüyle anlaşamıyoruz daha. Test yapmazsanız bilemeyiz. Psikolojiktir tahminen. Test sonucunu mutlaka bildirin🙏🏽🙏🏽

Back