• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Ne kadar gecikti regliniz? Bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın bence

Ne kadar gecikti regliniz? Bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın bence
Iliskiden sonra 2 hafta kadar gecikti reglim o sira olması gerekiyordu geldi ama boyle 2 gun surdu cok acik renkli ve aşırı kaygandi onu uzerinden de 2 hafta geçiyor

Iliskiden sonra 2 hafta kadar gecikti reglim o sira olması gerekiyordu geldi ama boyle 2 gun surdu cok acik renkli ve aşırı kaygandi onu uzerinden de 2 hafta geçiyor
Kan tahlili yaptınız mı

Hanımlar dün erken gebelik testi yaptım miratech negetif cıktı ama boyle sabahları veya gun içinde mide yanmalarım oluyor kasiklarimda ağrılar yemek yerken mide bulantılarım ve su sira çoğalan akintilarim oluyor sizce test yanlış olabilir mi yoksa benim yasadiklarim belirti mi ve kafa agrilarım da aşırı cogalmalar var
Canım konu aktif değil ama yazmak.istedim benim adetim de senin dediğin gibi 2 gün sürdü ve açık pembe geldi bittikten sonra kasik ağrılarım akintilarim devam etti bende test yaptım çıkmadi kafam çok karıştı 😔

Sorma şuan benimde kafam karışık şimdi ben o zaman az da olsa regli oldum diger ay tekrar düzgün geldi bu ay ise 16 gün gecikti hala yok adet belirtileri var ama adet olamıyorum boyle ara sıra kasik ağrım falan oluyor göğüslerimde sızı bide sivilce doldu suratim ama yok hicbisey
Canım konu aktif değil ama yazmak.istedim benim adetim de senin dediğin gibi 2 gün sürdü ve açık pembe geldi bittikten sonra kasik ağrılarım akintilarim devam etti bende test yaptım çıkmadi kafam çok karıştı 😔

Cnm mide yanması bulantı bunlar adetten sonraki haftalarda olusuyo daha erken bunlar için patolojininsen ole hissediyor olabilirsin

Sorma şuan benimde kafam karışık şimdi ben o zaman az da olsa regli oldum diger ay tekrar düzgün geldi bu ay ise 16 gün gecikti hala yok adet belirtileri var ama adet olamıyorum boyle ara sıra kasik ağrım falan oluyor göğüslerimde sızı bide sivilce doldu suratim ama yok hicbisey
Canım kan testi yapsana
Benimde yüzümde sivilce ve bu son 3 gündür göğüslerim aşırı ağrıyor yani ağrısından yatamıyorum bazen daha adetime 5 gün var. Bakalım gecikirse Bi. Kan tahlili yaparım 2 yıldır çocuk istiyorum ama kısmet değilmiş inşallah bu ay olur

Canım kan testi yapsana
Benimde yüzümde sivilce ve bu son 3 gündür göğüslerim aşırı ağrıyor yani ağrısından yatamıyorum bazen daha adetime 5 gün var. Bakalım gecikirse Bi. Kan tahlili yaparım 2 yıldır çocuk istiyorum ama kısmet değilmiş inşallah bu ay olur
Yarın olsun test yaptiricam insallah seninde bir bebeğin olur

Back