İlk üç gün oldu sonra daha olmadı. Off ne stresli işler bunlar yaKanamaniz normalmiydi farklilik varmiydi bu konuda en guveniliri kan testi cunku benim gebeligimde de karnimdan gozukmuyodu alttan bakilinca gozukuyodu
Sizi umutlandirmak istemem ama Ustune gorme dedikleri sey olabilir belki bir sonraki adeti bekleyin bence suan erken olabilir hakkinizda hayirlisi olsunİlk üç gün oldu sonra daha olmadı. Off ne stresli işler bunlar ya
Evlenene kadar benimde hiç yumurtlama ağrım olmadı ama evlendikten sonra yumurtlama döneminde öyle çok ağrım oldu ki hatta kanamam bile oldu diyebilirim. 1.5 haftada alttan ultrasonlada gebelik görünmez ancak rahim duvarında kalınlaşma varsa gebelikten şüphelenilebilir
Teşekkür ederim bilgi için
Hayal kırıklığı yaşamakdan korkuyorumRica ederim şüpheniz varsa bir test yaptırın gönlünüzce olsun inşallah
İnşallah dediğiniz gibi olurSizi umutlandirmak istemem ama Ustune gorme dedikleri sey olabilir belki bir sonraki adeti bekleyin bence suan erken olabilir hakkinizda hayirlisi olsun☺
Hayal kırıklığı yaşamakdan korkuyorumadetimin 15 gün sonra olması gerekiyor ondan bekliyorum
Ama şöyle düşün eğer hamileysen ve sağlıksız bi gebeliğin varsa sana zarar verebilir veya sen bebeğine zarar verebilirsin hem 15 gün dayanamazsın
[/QAklıma sokuyosun şuanher ihtimale karşı kendime dikkat ediyorum yapsam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?