• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Maaviii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
123
181
23
29
Kızlar merhaba. Adet olduktan bir kaç gün sonra kasıklarımda ve belimde ufak ufak kramplar ağrıları. Sol bacağima kemiğinde kadar vurdu ağrılar. 5. Aylık evliyim. Bu zamana kadar hiç yumurtalık ağrısı çekmedim. Arada goguslerimde de ağrı oluyor. Ve çok halsizim . Adetimden sonraki 10 günluk.surecte olanlar bunlar halen devam ediyor. Vajinal ultrason girdim. Başka bir sebepden dolayı. Acaba bebek olsa gözükmesi gerekirmiydi yada erkenmiydi bebek için
Lütfen yardım😪😪😪😪

Ağrıyı hissettikten ne kadar sonra ultrasona girdiniz beş haftalık falan olsa küçük de olsa görünme ihtimali yüksek

Vajinal ultrasonda daha iyi belli olur zaten daha net olurdu yani gebelik olsa doktorunuz söylerdi siz sormadiniz mi peki

Gözüken bişey yok dedi. Ama kaç gündür ilk kez bu ağrıları yaşıyorum. Bende ultrasonda geç gözüküyor da diye şüpheye düştüm

Kanamaniz normalmiydi farklilik varmiydi bu konuda en guveniliri kan testi cunku benim gebeligimde de karnimdan gozukmuyodu alttan bakilinca gozukuyodu

Benim bebeğim de geç döllendi, adet tarihimle haftası uyuşmuyor o yüzden. Panik yapmayın, belirtiler bende de vardı inşallah bebiş vardır

Evlenene kadar benimde hiç yumurtlama ağrım olmadı ama evlendikten sonra yumurtlama döneminde öyle çok ağrım oldu ki hatta kanamam bile oldu diyebilirim. 1.5 haftada alttan ultrasonlada gebelik görünmez ancak rahim duvarında kalınlaşma varsa gebelikten şüphelenilebilir

Teşekkür ederim bilgi için 😁
Evlenene kadar benimde hiç yumurtlama ağrım olmadı ama evlendikten sonra yumurtlama döneminde öyle çok ağrım oldu ki hatta kanamam bile oldu diyebilirim. 1.5 haftada alttan ultrasonlada gebelik görünmez ancak rahim duvarında kalınlaşma varsa gebelikten şüphelenilebilir

Hayal kırıklığı yaşamakdan korkuyorum 🙄🙄🙄 adetimin 15 gün sonra olması gerekiyor ondan bekliyorum

Ama şöyle düşün eğer hamileysen ve sağlıksız bi gebeliğin varsa sana zarar verebilir veya sen bebeğine zarar verebilirsin hem 15 gün dayanamazsın 😊😊

Aklima
Ama şöyle düşün eğer hamileysen ve sağlıksız bi gebeliğin varsa sana zarar verebilir veya sen bebeğine zarar verebilirsin hem 15 gün dayanamazsın 😊😊
[/QAklıma sokuyosun şuan 😁 her ihtimale karşı kendime dikkat ediyorum 😁 yapsam mı acaba

M Maaviii Varmı yokmu stresinden kurtulursun en azından 😂 kendini hamile sanıp sonra regl olmak daha büyük hayal krıklığı bence

Ultrsnu çekerken ağrın oldumi bende çekmeyi düşünüyorum doktora gidip ama korkuyorum

Back