• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

mkuru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
4
0
1
32
Merhaba bir sorum olacak içim içimi yiyor çok fazla strest yaptım.Çok fazla bebek istediğim için adetten hemen sonra denedik.Yumurtlama zamanı değildir ama ben düzensiz adet görüyorum.Ve 2 gündür kasıklarımda ağrı var psikolojik de olabilir gerçi ama benim gibi böyle durumlarla karşılaşan varmı 😊

Kiz bugun belki 5. Boyle konuya denk geliyorum hayırlısı olsun insAllah hamissindir

Adete kac günvar peki?

Şöyle biraz karışık adete 5 gün kala eşimle ilişki oldu adet 7 gün gecikti düzensiz oluyorum zaten adet bitti tekrar ilişki oldu
Adetin bitiminde yumurtlama imkansız gibidir canım, normalde 14.gün olur düzensiz olsa bile adetin biter bitmez yumurtlama olacağını sanmıyorum.. Tabi Allah nasip ettiyse inşallah vardır😊

Şöyle biraz karışık adete 5 gün kala eşimle ilişki oldu adet 7 gün gecikti düzensiz oluyorum zaten adet bitti tekrar ilişki oldu

Adetten hemen sonra yumurta oluşup çatlayabiliyor nadirde olsa olabiliyor böyle birşey canım bura da başına geleni okudum. Senin ilişkiden sonra kac gün geçti peki?
Birdeo kasık ağrısı belki yumurta çatlama ağrısı olabilir.

Back