• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Burcuykmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
6
7
1
32
Arkadaşlar merhaba :) Yeni üye oldum buranın müthiş yardımı olacak bana inanıyorum :) 4 aylık evliyim ve eğlendiğimiz günden beri deniyoruz.
Adet tarihim 14 ocak 4 gün var. Bi hafta önce kahverengi leke gördüm bi gün sürdü hatta ne çabuk adet oluyorum diye düşündüm çünkü genelde öyle olur önce kahverengi gelir ama ertesi gün leke bitince anladım ki adet değil. bu iki gündür ise hem ağız kuruluğu hem kabızlık ve göğüslerimde ise büyüme var, akintim çoktu zaten, bazen geceleri çok hafif mide bulantısı hissediyorum ama ondan pek emin olamıyorum mide yanmalarım vardi zaten o da arttı karnım ise şiş. Bunlar sizce hamilelik belirtisi mi ya. Bir de inanılmaz yorgunluk uyku hali var bende, arada kasik agrim oluyo acaba adet mi oldum diye ama şimdilik yok bisey ve sivilcelerim çok arttı . Yardımcı olur musunuzzz:KK43:

Son düzenleme:
Merhaba bende dun sabah bi lekelenme oldu baska bisey gelmedi.sabah bir baktim hasta olmusum nornalmi bu kafam cok karisik.bende sayin kk uyelerinden yardim bekliyorum Allahim bebis isteyen herkese iclerinde bizlerede nasip etsin yardimci olun yasayanlar varmi daha sonrasinda hamile kalan varmi busekil:KK61:

Canm ben hasta oldum belirtiler sahte çıktı maalesef. Artık akışına bıraktım. ne zaman üstüne düşmezsen o zaman oluyor maalesef. dua edelim

Merhaba bende dun sabah bi lekelenme oldu baska bisey gelmedi.sabah bir baktim hasta olmusum nornalmi bu kafam cok karisik.bende sayin kk uyelerinden yardim bekliyorum Allahim bebis isteyen herkese iclerinde bizlerede nasip etsin yardimci olun yasayanlar varmi daha sonrasinda hamile kalan varmi busekil:KK61:
Senin normal adet canm. bi gün önce lekeleme görüyorsun sonra açılıyorsun. Inşallah nasip edecek sen icini ferah tut

Normal adet öncesi lekelenme olması halk dilinde nişan bozuldu derler adet gelmeden önce çamur gibi bir lekeleme olabiliyor bazı zamanlarda

Ilk defa boyle birsey oldu oyuzden tesekkur ederim Allahim isteyen herkese nadip eder insallahh
Bende her ay farklı tepki veriyor adet sinyalim. evlenince
Ilk defa boyle birsey oldu oyuzden tesekkur ederim Allahim isteyen herkese nadip eder insallahh
Canm evlendikten sonra insanda adet zamanları hormonlar hep değişir geçen ay farklı tepki verirken bu ay daha farklı tepki verebiliyor vücut. Bende her ay değişiklik olunca acaba derdim ama yine adet olurdum.

Selam hanımlar.. Benimde bugün 4.gunum.. Adet olmadım.. Hissettiğim sadece meme dolgunluğu bir de aşırı gaz.. Adet olamadığım ilk 2 günde karın ve kasık ağrısı vardı.. Şimdi o da kayboldu.. Akıntı da yok.. Yanlış sinyal mi acaba diyorum:( sanırım kilo aldığım için.. Çok umutsuzum:(

Selam hanımlar.. Benimde bugün 4.gunum.. Adet olmadım.. Hissettiğim sadece meme dolgunluğu bir de aşırı gaz.. Adet olamadığım ilk 2 günde karın ve kasık ağrısı vardı.. Şimdi o da kayboldu.. Akıntı da yok.. Yanlış sinyal mi acaba diyorum:KK43: sanırım kilo aldığım için.. Çok umutsuzum:KK43:
4 gün geçmiş bi test yap derim canm. bize de haberlerini ver :)

Bende her ay farklı tepki veriyor adet sinyalim. evlenince

Canm evlendikten sonra insanda adet zamanları hormonlar hep değişir geçen ay farklı tepki verirken bu ay daha farklı tepki verebiliyor vücut. Bende her ay değişiklik olunca acaba derdim ama yine adet olurdum.
Aynen bende acaba diyorum ve hep oluyorum maalesef

Cnm durumun nedir merak ettim seni bende senin gibiyim
Subatta regl oldum bittti 3 gun oluyo biteli fakat dunden beri bi bas donmesi ve mide bulantim vardi bugun baya yattim otle bas donmem gecti midem bulaniyodu filan bilmiyorum belki hamile kalmak istedigim icin psikolojikmi oldu sende nasil oluyor ??

Arkadaşlar merhaba :) Yeni üye oldum buranın müthiş yardımı olacak bana inanıyorum :) 4 aylık evliyim ve eğlendiğimiz günden beri deniyoruz.
Adet tarihim 14 ocak 4 gün var. Bi hafta önce kahverengi leke gördüm bi gün sürdü hatta ne çabuk adet oluyorum diye düşündüm çünkü genelde öyle olur önce kahverengi gelir ama ertesi gün leke bitince anladım ki adet değil. bu iki gündür ise hem ağız kuruluğu hem kabızlık ve göğüslerimde ise büyüme var, akintim çoktu zaten, bazen geceleri çok hafif mide bulantısı hissediyorum ama ondan pek emin olamıyorum mide yanmalarım vardi zaten o da arttı karnım ise şiş. Bunlar sizce hamilelik belirtisi mi ya. Bir de inanılmaz yorgunluk uyku hali var bende, arada kasik agrim oluyo acaba adet mi oldum diye ama şimdilik yok bisey ve sivilcelerim çok arttı . Yardımcı olur musunuzzz:KK43:
Adet oldunuz mu acaba

Hamile kalmak icin neler yapilmali biranonce hamis kalmak istiyorum 2017 ekimde evlendimmm esimle cok istiyotuz deneyen yapan varmi neler yaoiyosunuz paylasinizzzz :sus:

Back