Merhaba ben ilk defa yazıyorum bir buçuk yıldır çocuk istiyoruz problem yok ama olmuo büyük ihtimalle stres etkisi.her zaman kasık ağrım oluo aslında ama 10 gün öncesinden başladı şuan 2 gün var regly günüme ön kasığımda çok ağrı var sadece bi noktasında ön kısmın.göğüslerim ağrıo.ama umut etmek istemiyorum bunları yaşayıp hamile kalanlar var mı acaba??
Klomen le hamile kalanlardan yorum alabilirmiyim ben bu ay kullandım 3 yumurtam büyümüş iğne yapmadılar ama.progestorana baktılar sora 60 a yükselmiş normal de 7,8 falan çıkıodu klomenden sora 60 oldu bilgisi olan var mı bu ne demek şansım ne acaba doktor bi bilgide vermedi
Kızlar merhaba. Bir ay önce iki haftada bir dostinex kullandım. Süt hormonum 37 idi. Bu ay tam gününde kahverengi lekelenme oldu sadece. Adetimin üçüncü günündeyim ve kan yok gibi. Hiç bir şekilde adet sancısı göğüs ağrım olmadı hatta adet olmadan önce açılan iştahım bile olmadı. Bu durumu yaşayan ya da bilgi verebilecek olan var mı?
Yerleşme kanaması diyenler vardı okudum ama bu kadar düz şekilde hamile olamam sanırım.
Kızlar merhaba. Bir ay önce iki haftada bir dostinex kullandım. Süt hormonum 37 idi. Bu ay tam gününde kahverengi lekelenme oldu sadece. Adetimin üçüncü günündeyim ve kan yok gibi. Hiç bir şekilde adet sancısı göğüs ağrım olmadı hatta adet olmadan önce açılan iştahım bile olmadı. Bu durumu yaşayan ya da bilgi verebilecek olan var mı?
Yerleşme kanaması diyenler vardı okudum ama bu kadar düz şekilde hamile olamam sanırım.
Merhabalar ben 20 temmuzda adet oldum 23 temmuzda spiral çıkarttım 26 temmuzda adetim bitti adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 5,00 çıktı şuan adetime 7 gün var belirtilerde var sizce ne olabilir