Hamilelik belirtileri

Lavnkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
merhaba kızlar eşimle çocuk yapmaya karar verdık ilk çocuğum olucak hastalıgıma daha 5 gün var ama içimde garip bi his var ve cok heycanlıyım bekleyemedım burdakı çoğu konuyuda okudum erken belirtilerle ilgili meraktan ölmek üzereyim İdrarımın rengi koyulastı o tortu denen seydende oluyo cogu zaman belkide psikolojik bilmiyorum ama kokulardan mıdem bulanıo hastalığım gelsede olmasamda test yapıp kesinlestirsem diyorum ama geçmio günler Sizce hamile olabilirmiyim ??

Zamana bıraksanız heyecanınızı anlıyorumda ama nebilim idrar falan itici duruyor sabır dilerim

Son düzenleme:
merhaba kızlar eşimle çocuk yapmaya karar verdık ilk çocuğum olucak hastalıgıma daha 5 gün var ama içimde garip bi his var ve cok heycanlıyım bekleyemedım burdakı çoğu konuyuda okudum erken belirtilerle ilgili meraktan ölmek üzereyim İdrarımın rengi koyulastı o tortu denen seydende oluyo cogu zaman belkide psikolojik bilmiyorum ama kokulardan mıdem bulanıo hastalığım gelsede olmasamda test yapıp kesinlestirsem diyorum ama geçmio günler Sizce hamile olabilirmiyim ??
En iyi doktora bile sorsan şu an için sadece belirtiler üzerine yorum yapamaz.

Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap canım varsa çıkar inşallah :)

5 gün varmış gidip kan testi verin. Ya da sabah ilk iş idrar testi... Duanız gerçek olsun..

IMG_3343.PNG

Benim kullandığımın Adını bilmiyorum ama bir tane dijital test vardı ucuna idrar damlatılıyordu , haftasına kadar söylüyordu gebelik varlığını.

Şunun gibi birşeydi

Eczaneye bi sorun isterseniz

Belirtilere çok takılmayın olması içinde erken en iyi sonuç için adetinizin geçmesini beklemelisiniz umarım hayırlısıyla gönlünüze göre olur :)

Tebrik ederim şuan başka değişimler varmı vucudunuzda bende de ateş basması ve göğüs hassasiyeti var

Canım başka belirtin var mıydı göğüs şişmesi falan ; hayırlı olsun bu arada çok tebrik ederim. Benimde beyaz su gibi aktım var ; kasıklarımda çekilme oluyor. Göğüslerim ağzıma girecek neredeyse ve dokununca acıyo çok gerildiler ben pkoluyum adet zamanım belli değil bu yüzden adet öncesi bi belirtim olmuyor en son 5 temmuzda adet oldumm sen ne zaman nasıl öğrendin. Çok soru sordum hakkını helAl et cnm :(

SUAN inanılmaz yorgunluk var her boslukta uyuyorum akıntım oluo gogus hassasıyetım var ve kokulara ınanılmaz hassaslastım birde cok fazla kasık agrım oluo ara ara sızlayıp gidio yanı varlıgı hatrlatır gbı Bu gun 5 hafta 2 gunluk oldu kontrrole gidicem yarın ınşallah kesede oluşmuştur gorebılırım yanı ınş

Canım başka belirtin var mıydı göğüs şişmesi falan ; hayırlı olsun bu arada çok tebrik ederim. Benimde beyaz su gibi aktım var ; kasıklarımda çekilme oluyor. Göğüslerim ağzıma girecek neredeyse ve dokununca acıyo çok gerildiler ben pkoluyum adet zamanım belli değil bu yüzden adet öncesi bi belirtim olmuyor en son 5 temmuzda adet oldumm sen ne zaman nasıl öğrendin. Çok soru sordum hakkını helAl et cnm :KK43:
Ne demek canım benım ben daha hasta olmadan once hıssettım burdanda yazmıstım zaten ınsan degısık bı sekılde hıssedebılıo ya ıcıme dogdu dıyebılırım ama hasta olucakmıssın gbı tum belırtıler sadece tek farkı kasıklarıma ara ara ınce agrılar gırıyordu o kadar :) sonra 3 gün gecıktım cok düZenli hasta olan biriyim ama olmayınca direk anladım :) inşallah sende hamilesindir canımm allah istediğini nasip etsin

Ne demek canım benım ben daha hasta olmadan once hıssettım burdanda yazmıstım zaten ınsan degısık bı sekılde hıssedebılıo ya ıcıme dogdu dıyebılırım ama hasta olucakmıssın gbı tum belırtıler sadece tek farkı kasıklarıma ara ara ınce agrılar gırıyordu o kadar :) sonra 3 gün gecıktım cok düZenli hasta olan biriyim ama olmayınca direk anladım :) inşallah sende hamilesindir canımm allah istediğini nasip etsin
bende de aynı şeyler var ama emin olamıyorum gidip kan versem mi diyorum ama dediğim gibi benim adetlerim düzensiz hiç belli olmuyor sabah test yaptım negatif eğer son adetime göre olursam 6 gün var ama ne bileyim :/

@Lavnkk çok sevindim senin adına inşallah bende hamileyimdir kasıklarıma iğne batması gibi oluyor çok ayakta kalınca belim ağrıyor ve kasıklarıma sancılar giriyor göğüslerime dokunamıyorum bile iki yıldır hasretle bekliyorum yoruldum artık

@Lavnkk çok sevindim senin adına inşallah bende hamileyimdir kasıklarıma iğne batması gibi oluyor çok ayakta kalınca belim ağrıyor ve kasıklarıma sancılar giriyor göğüslerime dokunamıyorum bile iki yıldır hasretle bekliyorum yoruldum artık
Ay inşallah hamilesindir canımm ama test konusunda acele etme bnce cnku ınsan üzülüyor

Back