Hamilelik belirtileri yardım lütfen

potibori

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
4
0
33
Merhaba hanımlar öncelikle 3 aydır yasmin kullanıyorum son bir aydır saatlerini baya atladım bir iki kez de unutup ertesi gün aldığım oldu bu ay kendimi çok değişik hissediyorum çok özür dileyerek ilk defa iç çamaşırımda çok kıvamlı bembeyaz bir akıntı gördüm kokusuz ve bayagı yoğundu şaşırdım sonra iki hafta gece gündüz uyudum kafamı kaldırmadan ardı arkası kesilmeyen rüyalar normalde asla rüya görmem veya hatırlamam bir duygusallık sürekli ağlamak derken regli günüm geldi ilk iki gün lekelenme oldu sadece buda bir ilk tabi sadece peçeteye geliyor sonra birden yoğunlaştı normalde 5 gün süren reglim 3 günde bitti ama yoğundu yani annem bana hamileyken regli olmuş ilk ay acaba öyle birşey mi yoksa pskolojik mi deneyimli anneler yardımcı olabilir mi ?

Tabi haklısınız ama sanırım aynı deneyimleri yaşayan birilerini arıyorum arkadaşım hem yasmin hem regli mümkün olmadığını söylüyor ama hayatımda ilk defa böyle şeyler yaşıyorum pazartesi ilk iş test yapacagım bakalım teşekkür ededim cevabınız için

Normalde %99 koruyor ama siz düzenli kullanmamışsınız, olasılık yüksek bi tık :) haber verin bize de

Az önce test yaptım evde hem normal hem erken gebelik testi ikiside tek çizgide kaldı pskolojikti herhalde doktorumu aradım kimyasal gebelikte olmuş olabilir belki regl dediğin kanamayla gittin ruh hali kaldı üzerinde dedi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…