Hamılelık belırtılerı olabılır mi?

edakaravus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
3
0
36
Ankara
merhaba arkadaslar,

araniza yeni katiliyorum ... iki ay önce bir kimyasal gebelik gecirdim ve ne yazikki cok istedigim bebegimi 6 haftalikken kaybettim... kürtaj oldum
Insan ümit icinde olunca cahillesiyor sanki ... baskasi bana sorsa kesin yanit verebilecegim sorulara kendimde cevabini bulamiyorum ...
nolur bana yardimci olun...
esimle yeni bebek calismalarina basladik ... bir haftadir deniyoruz..
ve ben buaralar sanki ilk hamileligimde yasadigim belirtileri yasiyorum.kasiklarimda agri, gögüslerimde hassasiyet, bulanti, SIRT agrisi ... bukadar erken belirti veriri mi bir hamilelik ?
Adetime 10 gün var. Baskasi bana sorsa hayir vermez derdim ama bir ümit iste ...

yada DÖLLENME GERCEKLESIRKEN FARK EDILIRMI ???

LÜTFEN YARDIM

ben de bilmiyorum...hiç hamile kalamadım...ama ben de merak ediyorum bu sorul<rın cevabını....

açıkçası benim de sabahtan beri hafif bulantım ve şiddetli bel ağrım var...sanki kasığımda da bişeler oluyor.....ben de merak içindeyim....:26:

cnm belirtilerin önümüzdeki günlerde de devam ediyor mu dikkat et bakalım. umarım hamilesindir. sen kendine dikkat et ve umutlu ol. pozitif düşünce ve stresten uzak olman çok etkileyecektir olumlu bir sonucu.

cnm belirtilerin önümüzdeki günlerde de devam ediyor mu dikkat et bakalım. umarım hamilesindir. sen kendine dikkat et ve umutlu ol. pozitif düşünce ve stresten uzak olman çok etkileyecektir olumlu bir sonucu.

Hiç beklemediğim bir hamilelik olduğu için belirtilere dikkat etmemiştim sadece iştahımın arttığını ve yemek yerken arkadaşımın sen kesin hamilesin dediğini hatırlıyorum. Hiç ihtimal vermemiştim ama haklıymış.

mrb cnm bende hamileyken erken hissetmiştim ve bi dolu test yapmıştım adet günüme çok vardı ama bazı testler var onlar erken sonuç veriyo bence hemen bi tane alıp yap bende çok erken baktığım için ikinci çizgi pembe çıkmıştı inş pozitif çıkar:))

canım sen ne testi yaptın bnim adetime 4 günüm var yapsam çıkar mı acaba adı neydi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bayaa bir zamandır forumu netten takip ediyordum sonunda bende aranıza katıldım
19 aylık evliyim yaklaşık son 2 aydır çocuk çalışmalarına başladık ve niyet ettiğim günden beri yumurtladığım günler ve adet günlerimi not alıyorum adet döngüm 28 günde bir oluyor benim son adet olduğum tarih 26 şubattı ve ogünden itibaren sayınca 14,günüm yanı yumurtlama günüm 11 mart fakat biz yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girebildik (10/03/2011) ve yumurtlamadan sonra
(12/03/2011) girebildik fakat ilişkiden 7,8 gün sonra şiddetli kasık ağrıları çimciklenirmiş gibi yada batmalar oldu adetime 5 gün falan varkende bikini bölgemin üst kısmında iğne batmasıı gibi ağrılar ve kasıkalrımdada aynı şekilde oldu bu batmalar ilk zamanlarda olunca daha adetime var diyodum sonra çekilmeler falan olunca dikkat edilicek şekilde çekilmeler ve batmalar olunca çok dikkatimi çekti ilk defa böyle oluyorum lütfen deneyimli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum ..

kan tahlılı yapdırsan hemen alırsın cnm sonucu
sanırım bugun adet gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…