• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri olabilir mi?

istanbullugelin16

Wubba-lubba-dub-dub!
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
557
519
53
33
Merhaba herkese.. Hastalığım bittikten sonra 3.gün eşimle birlikte olduk.. Psikolojik mi değil mi bilmem ama bel ağrısı aşırı derecede ayak diz ağrısı ve üşüme var bir de karnım adet gibi ağrıyor anlamıyorum. Çocuk sahibi değilim ve nasıl belirtiler yaşanır neler olur bilemiyorum. Dün eşimle bayaa bir gezdik yürüdük belki bacak ağrılarım ondandır diyorum ama istiyorumda daha çok erken belirtiler için biliyorum ona yormak istiyorum belki de.. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin.. Sadece bunlar hamilelelik belirtileri olabilir mi diye sormak istedim. Teşekkürler okuduğunuz için 😊

Adetiniz gectimi ki

Biraz erken olmuş ne desem yalan olur o hissetiklerin bilinç altından olabilir ama biraz daha bekleyin. En belirgin ozellik adetin gecmesidir yani. ;)

Biraz erken olmuş ne desem yalan olur o hissetiklerin bilinç altından olabilir ama biraz daha bekleyin. En belirgin ozellik adetin gecmesidir yani. :KK66:
Evet öyle olduğunu biliyorum ama dediğiniz gibi bilinç altı beyin istiyor beden harekete geçiyor olabilir 😊😊 peki ayıp olmazsa birşey sorucam.. Eğer hamile isem ve şuan bilmiyorum,ilişkiye girebilir miyim? Bu konuları bilemiyorumda.. Yardımcı olduğunuz için sormak istedim.

Evet öyle olduğunu biliyorum ama dediğiniz gibi bilinç altı beyin istiyor beden harekete geçiyor olabilir 😊😊 peki ayıp olmazsa birşey sorucam.. Eğer hamile isem ve şuan bilmiyorum,ilişkiye girebilir miyim? Bu konuları bilemiyorumda.. Yardımcı olduğunuz için sormak istedim.
Ben 4 ayımı bitirdim hala ilişki yaşamdım ha yasayan yokmu vardir. Ama ilk aylar riskli oldgu için ben pek tavsiye etmem canm.

Back