• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri nelerdir kizlar? 100 de 100 emin oldugunuz belirtiler🙏🏻

lovelavvy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
52
22
8
29
Kizlar testler positive gibi ama hala kan testi vermedim. Nolmalde bende hep silik cizgi oluyo hamile olmadigimda bile. Sadece bu defa cok pembe cizgiler cikiyor😍 kizlar 100 de 100 emin oldugunuz belirtiler varmi? Bazal sicaligim 37

Hiç yok. Hem de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım halde :)
Sadece göğüs hassasiyetim vardı, o da adet öncesi olandan hafif fazlaydı diyebilirim. Onun dışında zerre “aha budur” diyebileceğim belirtim olmadı. Teste kadar da inanmamıştım tuttuğuna 😬

Kizlar testler positive gibi ama hala kan testi vermedim. Nolmalde bende hep silik cizgi oluyo hamile olmadigimda bile. Sadece bu defa cok pembe cizgiler cikiyor😍 kizlar 100 de 100 emin oldugunuz belirtiler varmi? Bazal sicaligim 37
adet gecıkmeden belırtı belırtı sayılmıyo esasen. adet olursan adet belırtısı olmazsna hamılesın falan gibi. benim de yumurtlamadan sonra 36.2 den 36.6 ya cıktı yumurtlamadan 9 gun sonra 36.8 ve adet gecıkmesıyle 37 ..=). meme hassasıyetı olmadı. 4+4 de basladı hassaslasmaya normalde ovulasyondan hemen sonra yatamaz olurum ustlerıne.. =) akıntım ıc camasırına etkı edecek kadar degıl wc den wc ye var gibi. daha artmadı oyle . yanı her ay ne yasadıysam da umıtlendıysem yasamadım. kasıkta batma bekledım yookk. kesenin varlıgını gormesem suphe bıle etmem. zaten ılacla tedavıdeydım yumurtam gelısmedı. sonradan kendılıgınden gecıkmelı buyumus bitane de o olmustu ummadım bıle tutmus=) kısmet.

Yanında çok belli olmayan silik bi çizgi var adetime 5 gün var sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20210617_191046.jpg
    20210617_191046.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 214
Back
X