hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

cileklimakarna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
3
0
35
kızlar hamilelik belirtileri ne zaman başlar. daha reglim gecikmedi ama göğsm şişti acıyor. gerçi hep olur bana adetten önce ama bilmiyorum. ek olarak canım çok turşu çekiyor. sizce daha regl gecikmeden aşermem normal mi ? not : hamile olmk istemiyorum şuan. gebelikte göğüsler hemen şişer mi mesela ilişkiden 2 hafta sonra ? yoksa ben mi abarttım adet belirtisi mi ?

Asermek ne zaman başlar bilmiyorum ama 8 hafta oldu bende yok. Ilk belirtildi adet olmamaktır. Göğüs uçları renk değiştirir. Mide bulantısı kusma 6. Haftadan sonra

arkadaslar nasıl hamıle kaldınız valla ben cok etkılendım ya (( yumurtlama döneminde her gün ılıskı denedım olmadı sonra ıkı gunde bır deniyelım dedık ovulasyon testı aldık ama benden seffaf uzayan akıntı gelınce ılıskı oldu test negatıftı ıkı gun sonra test potf oldu ılıskı oldu ertesı gun sılıklestı ama yıne kacırmayalım dedık ılıskı oldu ve bıdakı sonrakı gun yıne ılıskı oldu 3 gün üst üste oldu.... bu aykı adet dönemımı beklıyorum yaklasık 7 aydır hamıle kalmaya calısyorum :KK43:((( belırtı oldu mu sızde hemen ılıskıden sonra yumurtlama gununden sonra :KK43:( ağrı batma vs....

zaten esımle artık sıkıldık sırf cocuk ıcın gorev gıbı ılıskı olur oldu sürekli :KK43:

X