test icin coook erken davranmissiniz gerek yok boyle erkenden test yapmaya falan olsada cikmazki cok erken kendinizi strese sokuyosunuz sonra negatif cikmasi normal yani kanda bile cikmaz ve belirti de olmaz bu surecte belirti icinde henuz cok erken psikolojik olarak hissediyosunuz o belirtileri bekleyin adet gunu tekrarlayin testinizi insallah guzel sonuclanirMerhaba, 1 senelik evliyim çocuk düşünmeye başladık. Yumurtlama dönemlerini değerlendirdik. Ertesi gün aşırı Sol kasık ağrısı çekilme ve şişkinlik yaşadım. İshal, Karın ve kasıklarda batmalarm, bel ağrılarım başladı. Tuvalete çıkmalarm ve su gibi damla damla akıntılarım başladı. 2 gün önce erken gebelik testi yaptim. Negatif çıktı. Adetime 10 gün var, sizce gebelik belirtileri olabilir mi? Testi erken mi yaptım?
14 gün geçti evet erken olduğunu da düşündüm.Testi çok erken yapmışsınız ilişkinin üzerinden ne kadar geçti
Çok teşekkür ederim, evet maalesef erken davrandımtest icin coook erken davranmissiniz gerek yok boyle erkenden test yapmaya falan olsada cikmazki cok erken kendinizi strese sokuyosunuz sonra negatif cikmasi normal yani kanda bile cikmaz ve belirti de olmaz bu surecte belirti icinde henuz cok erken psikolojik olarak hissediyosunuz o belirtileri bekleyin adet gunu tekrarlayin testinizi insallah guzel sonuclanir
anladim cnm her insan bir olmaz tabi herkesin vucudu farklidir umarim gebelikle sonuclanir bu hissettiklerinÇok teşekkür ederim, evet maalesef erken davrandımbelirtide beklemiyordum fakat dediğim gibi diğer durumları varsaymadan yumurtlama dönemi de dahil sol kasık ağrısı çekilme ve en çok gözle görülen su gibi akıntıları ilk defa yaşadım.
Canım naptın hamile misinMerhaba, 1 senelik evliyim çocuk düşünmeye başladık. Yumurtlama dönemlerini değerlendirdik. Ertesi gün aşırı Sol kasık ağrısı çekilme ve şişkinlik yaşadım. İshal, Karın ve kasıklarda batmalarm, bel ağrılarım başladı. Tuvalete çıkmalarm ve su gibi damla damla akıntılarım başladı. 2 gün önce erken gebelik testi yaptim. Negatif çıktı. Adetime 10 gün var, sizce gebelik belirtileri olabilir mi? Testi erken mi yaptım?
Merhaba, evet hissettiğim gibi. Muhtemelen 4.5 haftalık hamileyim. İlk defa yaşadgm Belirtiler ve dudak çatlamalari, beni yanıltmadı. Adet günüm de 27. Test yaptm anında çift çizgi çıktı. 4-5 gündür hafif mide bulantılarım başladı. Bende öyle adet günü test yaptmCanım naptın hamile misin
Kan testi verdiniz miMerhaba, evet hissettiğim gibi. Muhtemelen 4.5 haftalık hamileyim. İlk defa yaşadgm Belirtiler ve dudak çatlamalari, beni yanıltmadı. Adet günüm de 27. Test yaptm anında çift çizgi çıktı. 4-5 gündür hafif mide bulantılarım başladı. Bende öyle adet günü test yaptm
Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba, evet hissettiğim gibi. Muhtemelen 4.5 haftalık hamileyim. İlk defa yaşadgm Belirtiler ve dudak çatlamalari, beni yanıltmadı. Adet günüm de 27. Test yaptm anında çift çizgi çıktı. 4-5 gündür hafif mide bulantılarım başladı. Bende öyle adet günü test yaptm
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip olur.Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canımÇok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip olur.
Maalesef pazartesi günü gideceğim. Çalıştığım için.
Tabiki. Haber veririmİnşallah canımgittiğin zaman HCG değerini söyler misin merak ettim
Çok teşekkür ederim. Evet hassasiyet oldu fakat adet dönemi gibi taş gibi sertlesmedi, şişmedi. Yumurtlama 14. Günde negatif sonuç aldm. Adet günümde 13 gün sonra ikinci testte pozitif sonuç aldımMerhabalar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahyazdığınız belirtiler dışında memede hassasiyet oluştu mu benim de adetime 4 gün var bahsettiğiniz gibi yumurtlama döneminden itibaren ben de sizin gibiyim onun dışında kasıkta kasılma çekilme hissi dışında herhangi bir belirtim yok su gibi akıntı ama çok fazla değil belki güne 3-4 kez az miktarda geliyor. Çarşamba günü erken gebelik testi yaptım comfort marka ama negatif çıktı sizin ne zaman belli oldu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Hatta ben adet olacağımı bile düşündümÇok teşekkür ederim. Evet hassasiyet oldu fakat adet dönemi gibi taş gibi sertlesmedi, şişmedi. Yumurtlama 14. Günde negatif sonuç aldm. Adet günümde 13 gün sonra ikinci testte pozitif sonuç aldım
Kan testi yaptırdıysanız hcg değeriniz nedir kanda kesinlikle gebelik çıkıyor değil miTabiki. Haber veririm
Merhaba, ben adetim geçtikten 7 gün sonra gidebildim çalıştığım için. Keseyi gördüm. 9397 değerim. Allah nasıp ederse 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğimKan testi yaptırdıysanız hcg değeriniz nedir kanda kesinlikle gebelik çıkıyor değil mi
Ben de hamile olduğumdan şüphlendiğim için kan testi verdim hcg <0.5 çıktı ilişkim üstelik 2 ay önceydi kesin değilimdir herhaldeMerhaba, ben adetim geçtikten 7 gün sonra gidebildim çalıştığım için. Keseyi gördüm. 9397 değerim. Allah nasıp ederse 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?