Merhaba kızlar, neredeyse 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz. Son iki aydır reglimde değişimler oldu. Geçen ay 1 hafta erken regl oldum ve normalde 6 gün sürerken 9 gün sürdü. 10. Gün doktora gittim ultrasonla ve kan testi ile bakıp gebelik yok dendi sadece. Gebelik olmadığını bende biliyordum sadece acaba düşük olabilir mi diye gitmiştim. Sadece 3 ay izleyelim dendi. Bu ay da 1 hafta geç regl oldum. Dengelendi dedim :) reglim bittikten 1 yada 2 gün sonra eşimle birlikte olduk. Bir iki gün arayla bikaç kez daha birlikte olduk. Reglim bittikten 8 gün sonra yani 2 gün önce tuvaletimi yaparken ağrı sancı gibi bişey hissettim. Çok sık tuvalete gitmeye başladım ve her gittiğimde bir iki damla kan geldi. Bazen sadece peçeteye bazen tuvaletimi yaptıktan sonra akıntı şeklide oldu. Fakat günlük pede herhangi birşey gelmedi. 1 gün kadar sürdü. Dün öğleden itibaren bişey yok. Gece titreme üşüme oldu. Yüzüm Son bikaç gündür acayip sivilcelendi ve bu sabah mide bulantısı vé kusma. Henüz reglime 11 gün var yani çok erken biliyorum. Üşütme mi sizce? Çok uzun olmuş kusura bakmayın.