Ben 14 temmuz da yumurtlama günüm de ilişkiye girdim 29 temmuz da adet oldum 25 agustosta sadece akıntı geldi 4 gün gecikme yaşayınca test aldım pozitif meğer bebek 14 temmuzda tutmuş üstüne adet gördüm birdekızlar merhaba.
Öncelikle Temmuz’un 29 unda adet oldum 3 ünde sona erdi. Yumurtlama günüm Ağustos’un 12sini gösterirken biz eşimle bundan iki gün önce korunmasız ilişkiye girdik. Bu ay adet başlangıcım 26 Ağustos iken şuan 2günlük bir gecikme yaşadım. Sonra test yaptım hep negatifti 28 ağustosta adet oldum. Aşırı adet gördüm çok fazla kanamam oldu her zaman ki adetim gibi. Bu ayda 6 gün adet gördüm son iki günü lekelenme oldu sadece ayın 2 sinde bitti. Fakat dün birden akıntım oldu bi gittim kahverengiydi bugünde baya bi kahverengi akıntı gelmişti şok oldum sizce neden?
Ben 14 temmuz da yumurtlama günüm de ilişkiye girdim 29 temmuz da adet oldum 25 agustosta sadece akıntı geldi 4 gün gecikme yaşayınca test aldım pozitif meğer bebek 14 temmuzda tutmuş üstüne adet gördüm birde
Hayırlı olsun öncelikle insallah saglikla kavusursunuz bebeginize :)
Adet olma şekliniz nasıldı? Normal adet günlerinizdeki gibimiydi
Canım benim iki gün gecikme ile adet oldum ve ilk üç gün gayet fazla kanamam oldu 6 gün sürdü ve bittti abdest aldım temiz akıntıyı gördükten sonra fakat aradan üç gün sonra kahverengi lekelenmem oldu ve o da bi üç gün sürdü neden oluyo bu anlamıyorum
Kuzum benim olayım ilk kez böye bir şey yaşıyorum adetim bitiyo ve üç gün sonra kahverengi leke geliyo hemde iki gün sürüyo hatta üç ilk gün test yaptım lekeyi görünce tek çizgiydi ama şuan bilmiyorum ne yapsamBen 14 temmuz da yumurtlama günüm de ilişkiye girdim 29 temmuz da adet oldum 25 agustosta sadece akıntı geldi 4 gün gecikme yaşayınca test aldım pozitif meğer bebek 14 temmuzda tutmuş üstüne adet gördüm birde
Ya varya öyle şeyler okudum ki hamiletken normal adet olanı da gördüm..
Psikolojikte olabilir hersey olabilir.. Adetin devamıda olabilir.
Korunmayı bıraktıktan sonra vücutta çok degisiklikler oluyor.. bir test yap istersen kafan rahatlar.
Bende suphelendim bugun yaptim negatif cikti kafam rahatladi suan yumurtalik donemimdeyim.. ama bu ay ki reglmden suphelenmistim erken olunca
Hayır kanım çok daha bordo gibiydi ve çok bel ağrılı. Tesekkur ederim amin inşallah :)Hayırlı olsun öncelikle insallah saglikla kavusursunuz bebeginize :)
Adet olma şekliniz nasıldı? Normal adet günlerinizdeki gibimiydi
Hayır kanım çok daha bordo gibiydi ve çok bel ağrılı. Tesekkur ederim amin inşallah :)
Canım erken yumurtluyor olabilirsin, bazen yumurtlama sırasında da oluyormuş kahve akıntı.Canım ben bu adetim bittikten üç gün sonra kahverengi leke ile karşılaştığım gün yaptım test fakat negatifti üç gün devam etti leke ama neyin nesi bu peki anlam veremiyorum ya
Ya aslinda pek bi fikrim yok, hic kullnamadim ama ertesi gun hapi supheli iliskinin hemen ertrsinde alinmiyor mu? Ben mi yanlis biliyorum? Siz uc gun sonra aldim diyorsunuz. Yani aradan baya bi zaman gecmis. Adet gecikmesi ertesi gun hapindan olabilir Bence. Soylediklerinizin hepsi gebelik belirtisi ama ayni zamanda kullandiginiz ilac in yan etkileri :) sonucta fazlaca hormonu birden aliyorsunuz vucudunuza. Bence bir kac gun daha bekleyin ve testi tekrarlayin.Slm ben yeni katildim.bi oglum var.suanlik 2 yi dusunmuyorum.fakat esim istiyor. Gericekilme yontemini kullaniyoruz.23 temmuzda esim tutamadi kendini biraz kacirdi.ertesi gun hapini 3 gun sonra ictim.6 agustosta regl oldum fakat tuhafti.sabah biraz geldi aksama kadar gelmedi geceden sonra 2 gun devam etti sonrada bitti.bu arada ogunden beri akintim cok.kasik agrisi goguste sizi dolgunluk.eylul 3 regl olmam lazimdi sadece kahverengi bi damla akinti geldi tabi adet olucakmisim gibi .bende hastalandim diye baktim gelmedi.4 gunu ayni sekilde ve halen beklemedeyim.bu arada 2 kez test yaptim negatif.lutfen yardimci olun
Merhabalar ben her ay ayın ikisinde adet olurdum bu ay gecikti dördünde oldum ama normal adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğim zaman kan geliyordu ve biteli üç gün oldu aşırı derece kasık ağrım var acaba hamilemiyimkızlar merhaba.
Öncelikle Temmuz’un 29 unda adet oldum 3 ünde sona erdi. Yumurtlama günüm Ağustos’un 12sini gösterirken biz eşimle bundan iki gün önce korunmasız ilişkiye girdik. Bu ay adet başlangıcım 26 Ağustos iken şuan 2günlük bir gecikme yaşadım. Sonra test yaptım hep negatifti 28 ağustosta adet oldum. Aşırı adet gördüm çok fazla kanamam oldu her zaman ki adetim gibi. Bu ayda 6 gün adet gördüm son iki günü lekelenme oldu sadece ayın 2 sinde bitti. Fakat dün birden akıntım oldu bi gittim kahverengiydi bugünde baya bi kahverengi akıntı gelmişti şok oldum sizce neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?