Hamilelik belirtileri hakkında merak edilenleri konusalım deneyimli anneler yardım 😊 #hamilelik #gebelik #doğum #kadındoğum #gebeliktesti

Elifelif6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
34
21
3
Merhaba arkadaşlar hamilelik belirtileri hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var biliyprum benim gibi bi çoğunuzda bu sorunun cevabını merak ediyor. Normalde 25 26 günde bir regl gören biriyim bu tarihlere göre beklenen adet tarihim 22 nisan pazartesi (olmadım) 23 nisan salı (olmadım) ve bugun 24 nisan çarşamba henüz regli olmadım. Merak ettiğim şeyse hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aşırı mı benzerlik gösteriyor arkadaşlar sizlerin belirtileri nasıldı. Çünkü bi yanım regl belirtilerimi yaşadıgımı düşünüyor sanki ha oldum ha olucam hissi vurup vurup geçiyor ama bi yanda da olmayışım bi umut taşıyor. Belirtilerinizi yazarsanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler ❤

Herkesde erken dönem belirtileri değişebilir. Ben hamile olmadığım aylarda tüm belirtileri yaşadım .hamile olduğum ay adete 5 gün kala öğrendim aşırı mide yanması yaşadım geceleri uyuyamaz hale geldim test yaptım pozitifti .
Evet adet belirtileriyle aynı yumurtlama belirtileriyle aynı adet gecikmesi yaşandığında vücutta olanlar da hamilelik belirtileriyle aynı zaten tüm bunlar hamilelik sürecinin içinde . Ben gecikmeyi bile artık belirti olarak saymiyorum ancak pozitif i görmeniz lazım

20190424_221814.webp

Merhaba arkadaşlar hamilelik belirtileri hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var biliyprum benim gibi bi çoğunuzda bu sorunun cevabını merak ediyor. Normalde 25 26 günde bir regl gören biriyim bu tarihlere göre beklenen adet tarihim 22 nisan pazartesi (olmadım) 23 nisan salı (olmadım) ve bugun 24 nisan çarşamba henüz regli olmadım. Merak ettiğim şeyse hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aşırı mı benzerlik gösteriyor arkadaşlar sizlerin belirtileri nasıldı. Çünkü bi yanım regl belirtilerimi yaşadıgımı düşünüyor sanki ha oldum ha olucam hissi vurup vurup geçiyor ama bi yanda da olmayışım bi umut taşıyor. Belirtilerinizi yazarsanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler ❤
Adet gecikmesi ve test pozitif duruyor,en güzeli kan testi yaptırmanız bir an önce,hayırlısıyla gönlünüze göre olur inşallah..

Back
X