Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri adet olcağı dönem mi başlıyor yoksa önceden mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar hamilelik belirtileri genelde ne zaman başlıyor normalde adet olunması gereken dönemde mi yoksa pms dönemlerinde vs de belli ediyor mu? Yoksa belli bir zamandan haftadan sonra mı başlıyor?

Kızlar hamilelik belirtileri genelde ne zaman başlıyor normalde adet olunması gereken dönemde mi yoksa pms dönemlerinde vs de belli ediyor mu? Yoksa belli bir zamandan haftadan sonra mı başlıyor?
Aslında gerçeği ve doğrusu 5-6 haftadan sonra başlıyor, ama biz belkide psikolojik olarak kendimizi buna inandırıyoruz,

oğlumda bulantı vs yaşamamıştım ama yaşayanlar 5 6 hafta sonra başladığını söylüyor tek belirti kasık agrisydi en erken herkes bunu der oda bebek yelesmeye çalıştığı için hissediliyordur

2 kezhamile kaldim. Ikisindede adet oncesi basladi. bel ağrısı, adet olacakmis gibi kasik ağrısı ve kabizlik. Adetten farklı olan belirtiler bunlardı. Göğüs şişliği adet zamanında da oluyor benim. Gebelikte adetten yaklaşık 6-7 gün önce basladi belirtiler.

Ben de gebelikten şüphe ediyorum. Adetim 3 gün oldu gecikeli. Adet öncesinde karında ağrıyı bu kadar çok hissetmezdim. Göğüslerim de çok agrirdi. Ama şu an bazen dokununca hafif bir acı hissediyorum bazen de hissetmiyorum.
Bu işlerden de pek anlamam, bilmem. Bunlar bir belirti olabilir mi acaba?

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)

Konunda herkes sana bunun olamayacagini soyledi zaten daha ne denebilirki bilmiyorum.DEGILSIN. o sekilde hamile kalamazsin spermler disaridayken eline bulasacakta taaa eve kadar kalacakta vajinadan gidecekte mumkun degil rahatla

2 hamilelik geçirdim net anlamak zor adet olacak gibi butun belirtiler adetmi hamilelikmi anlamak zor heh adet oldum diyip tuvalete gidiyorsun ve olamiyorsun
Mesela gaz ve karin agrisi kasikta ufak ufak batmalar bel agrisi biraz erken basliyor ama usutmek gibi hamile olmadigimdada yasadigim seylerdi terlik giymeyi pek sevmemde yaz kis

Asil belirtiler 6.haftada basliyor hcg degeri belli seviyeye ulasiyor sabirim vucudunda

Dusun ben asiri bulanti yasarim ve serumla beslenirim 4 ay ona ragmen en ufak bulantim olmadi ikisindede 6.haftada bir anda basladi

Kaç yere sordun bunu hamile değilsin diye cevapladılar değilsin.Sen eve 1 saatte gitmişsin sperm yarım saatte ölür.Üstelik okb hastasısın zor yani hamile değilsin.

Kaç yere sordun bunu hamile değilsin diye cevapladılar değilsin.Sen eve 1 saatte gitmişsin sperm yarım saatte ölür.Üstelik okb hastasısın zor yani hamile değilsin.
Okb bu demek takıntı demek zaten. Yarım saat bile uzun süre ya yanlıs hatırlıyossm diye düşünüyorum şimdi anlayabiliyo musunuz? Normalde bir iki gün önce adet oluyorum qma bu sefer tam günümde yarın olucam sanırım

Stresten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…