- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Kızlar hamilelik belirtileri genelde ne zaman başlıyor normalde adet olunması gereken dönemde mi yoksa pms dönemlerinde vs de belli ediyor mu? Yoksa belli bir zamandan haftadan sonra mı başlıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında gerçeği ve doğrusu 5-6 haftadan sonra başlıyor, ama biz belkide psikolojik olarak kendimizi buna inandırıyoruz,Kızlar hamilelik belirtileri genelde ne zaman başlıyor normalde adet olunması gereken dönemde mi yoksa pms dönemlerinde vs de belli ediyor mu? Yoksa belli bir zamandan haftadan sonra mı başlıyor?
Konunda herkes sana bunun olamayacagini soyledi zaten daha ne denebilirki bilmiyorum.DEGILSIN. o sekilde hamile kalamazsin spermler disaridayken eline bulasacakta taaa eve kadar kalacakta vajinadan gidecekte mumkun degil rahatlaLütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
2 hamilelik geçirdim net anlamak zor adet olacak gibi butun belirtiler adetmi hamilelikmi anlamak zor heh adet oldum diyip tuvalete gidiyorsun ve olamiyorsunKızlar hamilelik belirtileri genelde ne zaman başlıyor normalde adet olunması gereken dönemde mi yoksa pms dönemlerinde vs de belli ediyor mu? Yoksa belli bir zamandan haftadan sonra mı başlıyor?
Kaç yere sordun bunu hamile değilsin diye cevapladılar değilsin.Sen eve 1 saatte gitmişsin sperm yarım saatte ölür.Üstelik okb hastasısın zor yani hamile değilsin.Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Okb bu demek takıntı demek zaten. Yarım saat bile uzun süre ya yanlıs hatırlıyossm diye düşünüyorum şimdi anlayabiliyo musunuz? Normalde bir iki gün önce adet oluyorum qma bu sefer tam günümde yarın olucam sanırımKaç yere sordun bunu hamile değilsin diye cevapladılar değilsin.Sen eve 1 saatte gitmişsin sperm yarım saatte ölür.Üstelik okb hastasısın zor yani hamile değilsin.
Stresten.Okb bu demek takıntı demek zaten. Yarım saat bile uzun süre ya yanlıs hatırlıyossm diye düşünüyorum şimdi anlayabiliyo musunuz? Normalde bir iki gün önce adet oluyorum qma bu sefer tam günümde yarın olucam sanırım