Gebeliğe Hazırlık Hamilelik başlangıcı mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gul0748

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
24
11
3
Arkadaşlar merhaba ben 12 aylık evliyim.
Dün ilk defa korunmasız ilişkiye girdik en son 28 nisanda adet omuştum adetime 6 ile 10 gün arası var.
İlişki sonrasında kasık ağrısı sızısı gibi bişey başladı. Öğleye kadar sürdü hala ara ara devam ediyor. Sizce nedeni ne bu arada hamile kalma ihtimalim var mı? Bilen birisi varsa yardım lütfen

korunmasız ilşkiye girmeye başlagnda agrı sızı yanma gibi şeyler oluyor canım ama umarım sennki hamileliktendir :)

Gebelik en net bhgc değeri ile öğrenilir

Psikolojiktir. Gebelik olsa bile 1 günde belirti vermez. Hem adetin düzenliyse yumurtlaman çoktan geçmiş demektir gebelik oluşmaz.

İlk denemede kalabileceğini zannetmiyorum ama sormak istedim yinede :/ :)
kısmet bu işler canım walla 1 defa ilişkiye girip olanda var kafana çok takıp stres yapma bi kaç ay böyle yanmalar batmalar olabilir sen bebek istiyosan gün aşırı dene inşallah rabbim sana hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.

Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Vallaha bende kafama çok takıyordum takmıcaksın eger çocuk istiyorsan oluruna bırakıcaksın ilk ayda eşim sırf kızdı bana kendimi kaptırdım diye sonrasında bir rahatladım :) hemen 2. Ay da oldum :)

Vallaha bende kafama çok takıyordum takmıcaksın eger çocuk istiyorsan oluruna bırakıcaksın ilk ayda eşim sırf kızdı bana kendimi kaptırdım diye sonrasında bir rahatladım :) hemen 2. Ay da oldum :)
İnsan bii gergin oluyo nedense adet olcam mı olmıcam mı derken ama dediğin gibi akışına bırakmak lazım galiba :)

gebeliği tutturabileceğiniz yalnızca bir haftanız var
o zamana denk geldimi bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…