HAMİLELİK+ ANTİ HBS >1000

lazanya000

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
179
27
25
Merhaba kızlar hamileliğim nedeniyle gidip genel kontrol yaptırmak istedim değerlerim iyi ama birtanesi normal değil

ANTİHBS. >1000 yazıyor

Bunun nedemek olduğunu bilen var mı ?

Eklentiler

• IMG_9738.jpeg
    IMG_9738.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba,anti hbs ninnpozitif çıkması hepatit b virüsü antikorunu taşıdığınızı gösterir. En net sonucu doktorunuz söylemekle birlikte bağışıklık geliştirdiğinizi gösteriyor sonucunuz. Yakın zamanda hepatit b hastalığı geçirdiniz mi ya da hbs aşısı oldunuz mu? Ben de yaklaşık 22-23 yıl önce hepatit b aşısı olmuştum, benim de tüm sonuçlarımda pozitif çıkıyor bu değer. Ama sanırım uzun zaman geçtiği için değerim 1000 in çokça altında

Merhaba,anti hbs ninnpozitif çıkması hepatit b virüsü antikorunu taşıdığınızı gösterir. En net sonucu doktorunuz söylemekle birlikte bağışıklık geliştirdiğinizi gösteriyor sonucunuz. Yakın zamanda hepatit b hastalığı geçirdiniz mi ya da hbs aşısı oldunuz mu? Ben de yaklaşık 22-23 yıl önce hepatit b aşısı olmuştum, benim de tüm sonuçlarımda pozitif çıkıyor bu değer. Ama sanırım uzun zaman geçtiği için değerim 1000 in çokça altında
Çok teşekkür ederim bilgiler için aşı olup olmadığımı gerçekten bilmiyorum . Bu normal bi şeymi herkeste olabilen .

Çok teşekkür ederim bilgiler için aşı olup olmadığımı gerçekten bilmiyorum . Bu normal bi şeymi herkeste olabilen .
Hayır herkeste olan bir şey değil. Dediğim gibi ya bu hastalığı geçirdiniz,ya da aşılısınız. Başka türlü antikor üretemez vücudunuz. İsterseniz doktorunuza danışın konuyla ilgili,en sağlıklı bilgiyi o verecektir🌸

X