Hamilelik 10. Hafta uykusuzluk

thepinkerpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
67
9
1
31
Kizlar merhaba ben uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sabah ezaninda bile sabah uykuya dalıyorum öğlene kadar sadece o zaman deliksiz uyuyorum ve gece fena derecede ateş basıyor ev buz gibi olmasına rağmen resmen çıplak yatıyorum o derece dizinde böyle 1 probleminiz var mı ne yapacağımı şaşırdım 2 aydır uykusuz yorgunum

Merhaba nasıl oldunuz daha iyi misiniz?

daha uykusuzluk yeni başlıyor dur bakalım şimdi yine öğlene kadar uyuyormuşsun bebiş olunca napcan bende aynı durumdayım günde 2-3 saat gece camı kapıyı açıp serinleyince bayılıyorum. Uyumuyorum bakın yorgunluktan bayılıyorum artıksağlıkla gelsin yavrularımız

Ya en azından siz bayılıp uyuyorsunuz Allah yardımcımız olsun ya sarı kantaron pasiflora gibi şeyler denediniz mi hiç eskiden de olabilir?

Bende çok fenayım 12. Haftadan sonra rahatlarım demiştim daha beter oldum uyku uyuyamıyorum sürekli migrenim tutuyor bu yüzden çok kötü olduğumda 2 tane prilam içiyorum uyku yapıyor mide bulantım da çok olduğu için iyi geliyor tavsiye ederim

Şükür 1 ay sonra fduseldim kızlar ama 27+3 ten selamlar yine başladık uykusuz geceler bölük pörçük uykular inşallah sağlıkla kucağımıza alalimda ama çok zor bacak ağrısı durduk yere hortlama huzursuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…