How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamileliğinizi Nasıl Ve Hangi Belirtilerle Öğrendiniz??

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
Eveeett Hamişşşlerrr. Hamileliğinizi Nasıl Ve hangi belirtiler ile anladınız ? İlk yaşadığınız belirti neydi ? Bizimle paylaşır mısınız tecrübelerinizi ?

Bel agrisi, bacaklarimda kramp ve sol kasik bolgemde goz seyirmesi gbi ama daha siddetli bir pit pitlama :))))

Sadece adete on gün kala göğüs şişmesi hassaslaşması ile belirtim oldu benim de bi gün önce de test yapıp öğrendim

Sadece dokununca acıyordu uçları şişmişti halka kısmı yani ...

Arada oyle bişy oluyo ama emin değilim. Adetimde gecikti test yaptım negatif . Kafayı yemek üzereyim

Duzenli midir adetlerin normalde ??

Idrarda hemen cikmayablr tatlim. Belki gec dollenmedir bende cok gec ogrendim.
Tabii psikolojik gecikmelerde olabiliyor.

Duzenli midir adetlerin normalde ??

Idrarda hemen cikmayablr tatlim. Belki gec dollenmedir bende cok gec ogrendim.
Tabii psikolojik gecikmelerde olabiliyor.
Bendeki tek belirti göğüs ucu kaşıntısı ve kollarımı kaldırıp sacımı topladıktan snra kolumu indirdiğimde sanki böyle göğüs kısmım tutulmus gibi bir his var. Aradada kasık agrısı solda basagıma vurur sekilde ve bayaaaaa şişlik

Bendeki tek belirti göğüs ucu kaşıntısı ve kollarımı kaldırıp sacımı topladıktan snra kolumu indirdiğimde sanki böyle göğüs kısmım tutulmus gibi bir his var. Aradada kasık agrısı solda basagıma vurur sekilde ve bayaaaaa şişlik

Dedgm gbi canim. Psikolojik olarak hepsini yasadm ben hamile kalana kadar net birsey demek mumkun degil ama tabii belirtiler arasnda yer alabiliyor.
Kan ver bence en garantisi. Gebelik varsa ilk kanda belli olur zaten.

Arada oyle bişy oluyo ama emin değilim. Adetimde gecikti test yaptım negatif . Kafayı yemek üzereyim
Öncelikle ben idrar testinde öğrenmedim kan testinde öğrendim. Adet belirtilerimle aynısını yaşadım hafif baş dönmeleri, mide bulantısı, aşırı üşüme, yorgunluk, göğüslerde şişlik, iştahım normalde artar ama azalmıştı. Kasık ağrılarım her zamanki ağrıdan farklıydı. Sol ve orta tarafımfa kramp gibi (spor yaptıktan sonra kas yanması olur ya öyleydi) tek fark buydu. Birde bel ağrım çoktu sistit olmuşum ya da kum döküyormuşum gibiydi

Öncelikle ben idrar testinde öğrenmedim kan testinde öğrendim. Adet belirtilerimle aynısını yaşadım hafif baş dönmeleri, mide bulantısı, aşırı üşüme, yorgunluk, göğüslerde şişlik, iştahım normalde artar ama azalmıştı. Kasık ağrılarım her zamanki ağrıdan farklıydı. Sol ve orta tarafımfa kramp gibi (spor yaptıktan sonra kas yanması olur ya öyleydi) tek fark buydu. Birde bel ağrım çoktu sistit olmuşum ya da kum döküyormuşum gibiydi
Göğüslerinde bir belirti var mıydı peki?

Göğüslerinde bir belirti var mıydı peki?
Canım benim göğüslerim hep şişer aynı şekilde şişti ağrısı aynı oldu hatta benim göğüs uçlarımda şişer (zaten normalde de yapısı çıkıktır) göğüsten anlamak mümkün olmadı. Şimdi 3. Ayı bitireceğim nerdeyse göğüslerim hala büyümeye devam ediyor. Bence gidip kan ver. Belirtilerle anlaman zor. Benim idrarda negatif çıktı kanda pozitif çıktı. Ben belirtilerden gitmedim kardeşimin baskısından gittim adet günü idrar testim negatif ertesi gün kan pozitif çıktı.

Canım benim göğüslerim hep şişer aynı şekilde şişti ağrısı aynı oldu hatta benim göğüs uçlarımda şişer (zaten normalde de yapısı çıkıktır) göğüsten anlamak mümkün olmadı. Şimdi 3. Ayı bitireceğim nerdeyse göğüslerim hala büyümeye devam ediyor. Bence gidip kan ver. Belirtilerle anlaman zor. Benim idrarda negatif çıktı kanda pozitif çıktı. Ben belirtilerden gitmedim kardeşimin baskısından gittim adet günü idrar testim negatif ertesi gün kan pozitif çıktı.
Negatif olmasından kprkuyorm

Negatif olmasından kprkuyorm
Ya ben bu kısmı gerçekten anlayamıyorum beni yanlış anlama nolur.. ama adeti beklemek mi daha mantıklı yoksa testi yapıp (ki kan testine güvenirim idrar testine değil) sonucu öğrenip rahat etmek mi? Beni en çok belirsilik üzüyor. Tabi ki herkes farklı ama öylece adetn gelmesini beklemek daha yorucu ve üzücü yaptır kafan bedenin rahat etsin. Her türlü diyelim ki negatif çıktı kanda da yine üzüleceksin adet oldun yine üzüleceksin. Ben de aylarca boş boş test yaptırdım durdum. Son yaptırdığımda yani gebeliği öğrendiğimde kardeşimin baskısı yüzünden vermiştin ne adetim gecikti ne birşey gecikseydi kesin verirdim kan. Bilmek bilmemekten daha az üzücü olur. Belki pozitif? Git ver rahat et canım (kırdıysam sözlerimle özür dilerim)

Back