Hamileliginizi evdeki cocuga nasil anlatirsiniz?:

S

Sevil_83

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Sevil_83
Hamileliginizi evdeki cocuga nasil anlatirsiniz?:ecrin_bebek:Bir azdan büyüyen karnımı görünce evdeki kzim anne bu nedir?Niye büyük?Ben ne demeliyim acaba.Bebek var desem kafası karışırmı acaba?Hatırlatıyım ben kaynana ve kaynatalı evde yaşıyorum.

Siz napiyonuz mesela?-tatlicadiarzu-

• Konu Sahibi Sevil_83
canım kesinlikle anlatmalısın güzel bir dille kardeşinin olcağını.
kardeşinin olacağını,onu ondan fazla sevmeyeceğinizi ama küçük olduğu için biraz daha ilgi göstereceğinizi anlatmalısınız..
yavaş yavaş bu şekilde kabullendirirseniz oda kardeşinin olacağı için mutlu olacaktır kıskançlık mutlaka olur ama bunu en aza indirgeyebilirsiniz...
ama bence kaçamak cevaplar vermek yerine konuşmanız daha iyi olacaktır inanın..
bu her konuda böle..açık olmalısınız çocuğa karşı
anaokulu öğretmeni olarak sölüyorum bunları biz böle öğrettik çocukalrımızaa..:1hug:
ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi:Saruboceq:

• Konu Sahibi Sevil_83
canım kesinlikle anlatmalısın güzel bir dille kardeşinin olcağını.
kardeşinin olacağını,onu ondan fazla sevmeyeceğinizi ama küçük olduğu için biraz daha ilgi göstereceğinizi anlatmalısınız..
yavaş yavaş bu şekilde kabullendirirseniz oda kardeşinin olacağı için mutlu olacaktır kıskançlık mutlaka olur ama bunu en aza indirgeyebilirsiniz...
ama bence kaçamak cevaplar vermek yerine konuşmanız daha iyi olacaktır inanın..
bu her konuda böle..açık olmalısınız çocuğa karşı
anaokulu öğretmeni olarak sölüyorum bunları biz böle öğrettik çocukalrımızaa..:1hug:
ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi:Saruboceq:

Çok doğru. Konuşmalısın çocuğunla. Bunun normal bir süreç olduğunu, kendisininde bu şekilde doğduğunu anlatmalısın. Hatta karnını okşamasına izin ver. Beraber sevin kuzucuğu.

X