• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ximix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
155
60
28
32
Kızlar merhaba adetinizden kaç gün önce evde yapılan gebelik testiyle hamileliğinizi öğrendiniz ve belirtileriniz nelerdi? :)

Kızlar merhaba adetinizden kaç gün önce evde yapılan gebelik testiyle hamileliğinizi öğrendiniz ve belirtileriniz nelerdi? :)
Canim adetime 3 gün kala öğrendim goguslerde hassasiyet en büyük belirtimdi

Ben adet olmam gereken gün evde test yaparak öğrendim. Adet olmadan önce akıntım biterdi o zaman bitmemişti ve bir kaç gün öncesinde bel ağrılarım olmuştu ☺️

Adete 6 gün kala öğrendim. Krem kıvamında akıntı ve bel ağrısı.

Adet öncesi bir hafta kala baş dönmesi göz kararması gibi kremsi beya bi akıntı hiç kesilmedi yumurtadan beri sık idrara çıkma idrar limon gibi parlak geldi gözüme rengi göğüslerde dolgunluk ve kasığıgimda bi hafif bi şişlik vardı dikkatimi çekti adet öncesi bunlar adet günü ve 5 gün boyunca adet sancısı çekip olmadım ve pozitifi gördüm

Adetime 3 gun vr test ypsam dogru sonuc verirmi ama adet belirtilerimi yasiyorum vrmidir acaba

Yardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti

Eklentiler

• 1A2153BE-5A2E-4CB0-84E2-7864D4DD5804.jpeg
    1A2153BE-5A2E-4CB0-84E2-7864D4DD5804.jpeg
    141,1 KB · Görüntüleme: 945
  • 4A3BE3B3-1568-4342-B65A-7CF9AF1870B2.jpeg
    4A3BE3B3-1568-4342-B65A-7CF9AF1870B2.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 610
Ben ikincisini gebelik testi sandım. Ama diğerinde de çook silik çizgi var. Bir kaç gün bekleyin isterseniz.

Yardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Silik çizgiyi gördüm bir kaç gün bekleyip tekrarlayn testi ümitlendirmek istemem ama hamile olduğunuzu düşünüyorum:anneadayı:

Silik çizgiyi bende gördüm inşallah hamilesinizdir :)

Back