Gebeliğe Hazırlık Hamileliğinizi adetinize kaç gün kala öğrendiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SimgeBA

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
56
47
33
Merhaba herkese hamileliğinizi adetinize kaç gün varken öğrendiniz? Bata 6 gün var zaman geçmek bilmiyor 🤦🏻‍♀️

Merhaba herkese hamileliğinizi adetinize kaç gün varken öğrendiniz? Bata 6 gün var zaman geçmek bilmiyor 🤦🏻‍♀️
3 gün kala çook silik hayalet çizgiyle öğrendim. Adet günüme kadar da daha netleşti zaten. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Bir hafta kala net çizgiyle öğrenenler bile var. Biliyorum insan çok merak ediyor. Ama netleşmesi için enazından adetinize bir gün kala erken gebelik testi yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun ☺️

1 hafta vardı kaset test gölge gibi çıkmıştı erken gebelik testinde hemen belirdi

Adetime bir gün varken erken gebelik testinde şakadanak çıkmıştı 😅🥰

3 gün kala çook silik hayalet çizgiyle öğrendim. Adet günüme kadar da daha netleşti zaten. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Bir hafta kala net çizgiyle öğrenenler bile var. Biliyorum insan çok merak ediyor. Ama netleşmesi için enazından adetinize bir gün kala erken gebelik testi yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun ☺️
Canim yumurtlamanın ustunden kaç gün geçmişti öğrendiğinde. Birde önceki günlerde yapmismiydin hiç test. Benimde 4 gün kaldı 10 gün geçti çatlama üzerinden test yaptım bugün çıkmadı 😐

Adetimi 11 gün geçtikten sonra öğrendim erken gebelik testi ile, beta değerim 73 çıkmıştı.

Canim yumurtlamanın ustunden kaç gün geçmişti öğrendiğinde. Birde önceki günlerde yapmismiydin hiç test. Benimde 4 gün kaldı 10 gün geçti çatlama üzerinden test yaptım bugün çıkmadı 😐
Ben ayın 18 inde yumurtladım sanıyordum. Ama doktorum sen 22 sinde yumurtlamış hamile kalmışsın dedi. Yani İnan ki adetime bir hafta kala hergün baktım. Sabredemiyordum. Yani adeti bir iki gün geçip öyle çıkanlarda oluyor. O yüzden biraz daha beklemelisin. Her bayanın döngüsü maalesef aynı değil. Yorumlarda da farkettiyseniz kimi birgün kala çıkmış kimi bir hafta kala ben üç gün kala. Sen bekle canım.yoksa da nasip kuzum Allah’a bırak çok da takma streste iyi değil gebelik için. inşallah vardır 💋

Ben ayın 18 inde yumurtladım sanıyordum. Ama doktorum sen 22 sinde yumurtlamış hamile kalmışsın dedi. Yani İnan ki adetime bir hafta kala hergün baktım. Sabredemiyordum. Yani adeti bir iki gün geçip öyle çıkanlarda oluyor. O yüzden biraz daha beklemelisin. Her bayanın döngüsü maalesef aynı değil. Yorumlarda da farkettiyseniz kimi birgün kala çıkmış kimi bir hafta kala ben üç gün kala. Sen bekle canım.yoksa da nasip kuzum Allah’a bırak çok da takma streste iyi değil gebelik için. inşallah vardır 💋
İnşallah cnm. 1 oğlum var şükür Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. Stres değilde artık 1 yıla girdi düşünmeye başlayalı neden olmuyo düşüncesi bunalttı beni biraz yoksa hemen olsun kafasında değilim. Oğlum a 5 ayda kalmıştım 5 yıl gibi geçmişti bu sefer öyle değil kafama bu zamana kadar takmadım uzun süre korundugum için hemen olmicaginin farkındaydım ama bayada oldu bekliyorum bakalım hayırlı zamanda olsun. O zmn seninde bı önceki gün yaptığın testte çıkmamış mıydı canım

Merhaba adet olmadan 10 gün once korunmasız iliski yasamaya basladik 2. Bir bebeğim istediğimiz icin 2 gunde bir oldu 7. Olmam gerekiyordu 10 da oldum ve adet gibi degildi ped bile takmadim hic kahverengi akıntı tarzında 4 gün sürdü bitti o bitince 3 gün sonra pembe akıntı geldi birkac damla akıntıyı gorunce kan verdim negatif cikti adetime 3 gün var dün kan verdim yine negatif cikti 2.3 dü değerim acaba gec döllenme mi oldu karnında asiri şişkinlik var ve bas dönmem var biraz bilgisi olan cevap versin lütfen 1.5 aydir korunmuyoruz

X