Hamileligini ilk 3 ayinda gyno lomexin fitil kullanan var mi 9. Hafta bitti akintim var diye doktor verdi internetteki yorumlardan korktum. Var mı baska kullanan
Ben de kullanıyorum. Üç günde bir dedi doktorum. Sorun olmuyor içiniz rahat olsun. Yalnız su gibi akıntı yapıyor suyum mu geldi korkusu yapmayın. Ben korktum da ilaçtan oluyormuş :)
Ben de kullanıyorum. Üç günde bir dedi doktorum. Sorun olmuyor içiniz rahat olsun. Yalnız su gibi akıntı yapıyor suyum mu geldi korkusu yapmayın. Ben korktum da ilaçtan oluyormuş :)
14 haftalık oldum ama öncesinde de antibiyotik falan kullandım erken dönemlerde. Doktorlar zararlı ilaç vermiyor canım. Aksine enfeksiyon falan daha zararlı. Sen tedavini tamamla korkma.
Canım bu testler aslında pek de güvenilir değilmiş ama yine de yaptıralım. Sende de bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etsin üçlü test yaptır da.
Evet canın öyle yapıcam Allah izin verirse bende düşünmüyorum :) Rabbim korusun bize verdiği emanetleri inşallah kucağımıza alana kadar sen nasılsın bu arada