Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Den kaç haftaliksin cnmBen de kullanıyorum. Üç günde bir dedi doktorum. Sorun olmuyor içiniz rahat olsun. Yalnız su gibi akıntı yapıyor suyum mu geldi korkusu yapmayın. Ben korktum da ilaçtan oluyormuş :)
14 haftalık oldum ama öncesinde de antibiyotik falan kullandım erken dönemlerde. Doktorlar zararlı ilaç vermiyor canım. Aksine enfeksiyon falan daha zararlı. Sen tedavini tamamla korkma.Den kaç haftaliksin cnm
Pardon ben sizi konu sahibi sandım :) aramızda 5 gün var benim de 18 Şubat :)Den kaç haftaliksin cnm
Doğumun mu anlamadım cnmPardon ben sizi konu sahibi sandım :) aramızda 5 gün var benim de 18 Şubat :)
Evet yaptırdım canım. 11+2 haftalıkken doktor yapılabilir şimdi dedi ve yaptı. Sorun çıkmadı şükür canım.Madem yakınız bu kadar birşey sorayım ikili test yaptırdın mı
Doktorum ikili temiz çıktı ama üçlü test de önerdi 16 haftada. Onu da yaptırmayı düşünüyorum. Sen yaptıracak mısın canım?Çok şükür canım benim yalnızca biyokimyasal sonucum iyi çıkmadı ondan sordum
Canım bu testler aslında pek de güvenilir değilmiş ama yine de yaptıralım. Sende de bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etsin üçlü test yaptır da.Canın benim de testin kan testin 19. Haftada yinelenecekmis biyokimyasal riskin kötü çıkmış ondan sordum