Hamileliğini idrarda geç öğrenenler varmi

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Merhaba kizlar sürekli yazıyorum ama bugun gecikmemin 10.cu günü. Gecikmenin 4.cü ve 7.ci günleri idrar testi yaptım negatif. Ilk defa bu kadar gecikiyorum.. Normalinde adetim gelmeden 1hafta once agrilarim baslardi. Simdi 10gun gecikmeme ragmen ağriya dair hicbirşey yokk. Cok stress oldum hamile degilsemde adet olmak istiyorum artik gercekten hamilelikten vazgectim.! Acaba diyorum idrarda mi cikmiyorr? Idrarda cikmayip, kanda cikan varmi aranizda?
Neden bu zamana kadar doktora gidip kan vermedin diye soraniniz olacaktir. İnanın cok niyetlendim ama yatılı misafirlerim varr evden biyere cikamadim. Bi de meslek gereği köyde oturuyoruz idrar testini zor yaptim :/
Misafirlerim pazar gunu gidiyor. Pazartesi ilk isim merkeze gidip doktora gitmek.. O zamana kadar nacizane sizden bilgi almak istiyorum.

Ya ben çok erken öğrenenleri de geç öğrenenleri de duydum yaşamadım ama rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah belirtin var mıydı peki

Ya ben çok erken öğrenenleri de geç öğrenenleri de duydum yaşamadım ama rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah belirtin var mıydı peki
Hicbir belirti yok. Ne adet agrim var ne gögüslerimde sislik var.. Sadece 2gun boyunca baya akintim oldu o da bugun kesildi ....

Geçen ay da benimki 10 gün gecikmişti,spora başlamıştım o değiştirdi,sende var mı öyle bi durum,10 gün az değil idrarda çıkardı sanki

Ilk cocugumda 20 gun gecmisti bir suru idrar testi yapmistim hep negatif cikmisti doktora gittigimde kan testiyle ogrendim ikincide yine baya bi sure gecmisti idrar testlerim yine negatifti hatta ustune gorme yasamistim niye adet olmadim diye doktora gittigimde ultrasonda yaklaşık 10 haftalikmis oyle ogrendim üçüncüdede yine 10 gün gecmişti idrar testinde bu kez silik cizgi çıktı öyle ögrendim o testimi saklıyorum ilk kez çizgi gördügüm testim diye benimkiler hep geç döllenme

Allah bagislasin evlatlarini.. Bir umut oldunuz bana, insallah benimde oyle olmustuur:)

Merhaba, Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın. Peki böyle geç öğrenirken o gecikmede hamilelik belirtiniz olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…