- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Hicbir belirti yok. Ne adet agrim var ne gögüslerimde sislik var.. Sadece 2gun boyunca baya akintim oldu o da bugun kesildi ....Ya ben çok erken öğrenenleri de geç öğrenenleri de duydum yaşamadım ama rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah belirtin var mıydı peki
Valla bilemedim şuan inş önemli bir sorun yokturHicbir belirti yok. Ne adet agrim var ne gögüslerimde sislik var.. Sadece 2gun boyunca baya akintim oldu o da bugun kesildi ....
Sagol canimmm.. InsallahhValla bilemedim şuan inş önemli bir sorun yoktur
yok cnaim ya her ay ki rutin hayatim yani degisik bisey olmadiGeçen ay da benimki 10 gün gecikmişti,spora başlamıştım o değiştirdi,sende var mı öyle bi durum,10 gün az değil idrarda çıkardı sanki
Allah bagislasin evlatlarini.. Bir umut oldunuz bana, insallah benimde oyle olmustuur:)Ilk cocugumda 20 gun gecmisti bir suru idrar testi yapmistim hep negatif cikmisti doktora gittigimde kan testiyle ogrendim ikincide yine baya bi sure gecmisti idrar testlerim yine negatifti hatta ustune gorme yasamistim niye adet olmadim diye doktora gittigimde ultrasonda yaklaşık 10 haftalikmis oyle ogrendimüçüncüdede yine 10 gün gecmişti idrar testinde bu kez silik cizgi çıktı öyle ögrendim o testimi saklıyorum ilk kez çizgi gördügüm testim diye benimkiler hep geç döllenme
Merhaba, Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın. Peki böyle geç öğrenirken o gecikmede hamilelik belirtiniz olmuş muydu?Ilk cocugumda 20 gun gecmisti bir suru idrar testi yapmistim hep negatif cikmisti doktora gittigimde kan testiyle ogrendim ikincide yine baya bi sure gecmisti idrar testlerim yine negatifti hatta ustune gorme yasamistim niye adet olmadim diye doktora gittigimde ultrasonda yaklaşık 10 haftalikmis oyle ogrendimüçüncüdede yine 10 gün gecmişti idrar testinde bu kez silik cizgi çıktı öyle ögrendim o testimi saklıyorum ilk kez çizgi gördügüm testim diye benimkiler hep geç döllenme
Amin sağolun hayır hiçbir belirti yaşamadım niye adet olmuyorum sorun mu var diye doktora gittimMerhaba, Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın. Peki böyle geç öğrenirken o gecikmede hamilelik belirtiniz olmuş muydu?
Benimde 5 gün geçti hala olmadım, regl belirtim de yok :/ dün kan verdim negatif çıktı, beklemedeyim...Amin sağolun hayır hiçbir belirti yaşamadım niye adet olmuyorum sorun mu var diye doktora gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?