- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
Merhaba kizlar sürekli yazıyorum ama bugun gecikmemin 10.cu günü. Gecikmenin 4.cü ve 7.ci günleri idrar testi yaptım negatif. Ilk defa bu kadar gecikiyorum.. Normalinde adetim gelmeden 1hafta once agrilarim baslardi. Simdi 10gun gecikmeme ragmen ağriya dair hicbirşey yokk. Cok stress oldum hamile degilsemde adet olmak istiyorum artik gercekten hamilelikten vazgectim.! Acaba diyorum idrarda mi cikmiyorr? Idrarda cikmayip, kanda cikan varmi aranizda?
Neden bu zamana kadar doktora gidip kan vermedin diye soraniniz olacaktir. İnanın cok niyetlendim ama yatılı misafirlerim varr evden biyere cikamadim. Bi de meslek gereği köyde oturuyoruz idrar testini zor yaptim :/
Misafirlerim pazar gunu gidiyor. Pazartesi ilk isim merkeze gidip doktora gitmek.. O zamana kadar nacizane sizden bilgi almak istiyorum.
Neden bu zamana kadar doktora gidip kan vermedin diye soraniniz olacaktir. İnanın cok niyetlendim ama yatılı misafirlerim varr evden biyere cikamadim. Bi de meslek gereği köyde oturuyoruz idrar testini zor yaptim :/
Misafirlerim pazar gunu gidiyor. Pazartesi ilk isim merkeze gidip doktora gitmek.. O zamana kadar nacizane sizden bilgi almak istiyorum.