- 19 Ocak 2019
- 88
- 27
- 28
-
- Konu Sahibi IyiKadin26
Bir aydır hasta olmuyorum ikinci hastalığım geldi ikinci günü ama bende tık yok ve testlerde olumsuz üç kere idrar yaptim biri iki , ikisi tek çizgi çıktı kan testi mde olumsuz sorum Şu; Hamileligini 2 3 ayda öğrenen varmı testlerde çıkmayıp sonradan anlayan
Cnm bu 10 uncu ayni konun. Hep ayni soru. Neden bir kadın dogumcuya gidip şüphelerini gidermiyorsun?? Bak işte burda kimsenin fikri yok bu konuda.. Belki başka bir sorunun var, öğrenmiş olursun.. 2-3 ay geçipte gebeliği öğrenmemek imkansız zaten!
Bu gece acile gidip yaptircam inşallah canmcanım kan testi en garantisi. bence hemen kan testi yaptır. idrar testlerine hiç güvenme.
Hamile olsanız kesinlikle 2 ayda artık idrar da dahi çıkar ki gününden önce veya 1 -2 gün sonra çıkıyor. Bi kadın doğumcuya gidin zaten hormonlara bakmak için yine kan testi yapacak gebelige de bakar. Stresten veya herhangi bi problemden dolayı gecikiyor olabilirsiniz (enfeksiyon stres kıst pko gibi gibi )
senin yorumunu görünce baktım konularına 20 ocaktan beri hep aynı konular. doktora gitseydi daha iyi olurduCnm bu 10 uncu ayni konun. Hep ayni soru. Neden bir kadın dogumcuya gidip şüphelerini gidermiyorsun?? Bak işte burda kimsenin fikri yok bu konuda.. Belki başka bir sorunun var, öğrenmiş olursun.. 2-3 ay geçipte gebeliği öğrenmemek imkansız zaten!
n testim olumsuz gittim doktora elbette kimse adam gibi birsey söylemedi bekleyin diyorlar..
bende bu bekleme sürecinde sizler gibi merakla sorular yoneltiyorum bilgili annelere anlayisanlayışımızı beklerim..
Bu da 5 gün oönce yaptığım test dünde yaptım tek çizgi
kan testim olumsuz gittim doktora elbette kimse adam gibi birsey söylemedi bekleyin diyorlar..
bende bu bekleme sürecinde sizler gibi merakla sorular yoneltiyorum bilgili annelere anlayisanlayışımızı beklerim..
Bu da 5 gün oönce yaptığım test dünde yaptım tek çizgi