Ben şanslı gruptanım. Tiksindim.
Bazen çok canım çekerdi, doktorum öyle zamanlar da bir iki nefes çekebileceğimi, yoksa hissedilen stresin daha zararlı olduğunu söylemişti. O bir iki nefes bile korkunç gelirdi.
Emzirme bitince tekrar başladım o ayrı :)[/QUOT
İnsallah o sansli gruba bende dahil olabilirim . hamile kaldini ogrenince hemen mi tiskindin yoksa ilerki sürectemi ?
Suclu hisset zaten,hatta o kadar kötü hissetki tiksin sundan...bebegin sakat dogabilir,degermi ?3 aylık hamileyim ve sigarayı bırakamadım çok bağımlıyım içmedimmi kötü oluyorum. Günde 2 paket içerken günde 5 6 teke düşürdüm. Kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşı
Allah korusun.Suclu hisset zaten,hatta o kadar kötü hissetki tiksin sundan...bebegin sakat dogabilir,degermi ?
Birden aydınlandı şimdi arkadaş.Suclu hisset zaten,hatta o kadar kötü hissetki tiksin sundan...bebegin sakat dogabilir,degermi ?
Çok teşekkür ederim anladığın için beni hiç bi anne evladının kötülüğünü istemez. Heleki ilk hamileliğim çok istiyorum bebeğimi. Doktor hiç içmememin yaşattığı stresinde zararlı olcağını söyledi 3 taneyi gecme dedi.Birden aydınlandı şimdi arkadaş.
Şaka gibisiniz gerçekten.
Zaten bunu övünerek söylemiyor farkındaysanız.
3 aylık hamileyim ve sigarayı bırakamadım çok bağımlıyım içmedimmi kötü oluyorum. Günde 2 paket içerken günde 5 6 teke düşürdüm. Kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşı
Günde bi taneye düsurmek icin neler vermezdimBende suan hamilelk yok ama olabilir heran bn o kadar icmiorum ama icmedende yapamiorum aslina bakarsan napcamida bilmiorum cok kotu bi durum
Ben inanıyorum daha da azaltacağınıza.Çok teşekkür ederim anladığın için beni hiç bi anne evladının kötülüğünü istemez. Heleki ilk hamileliğim çok istiyorum bebeğimi. Doktor hiç içmememin yaşattığı stresinde zararlı olcağını söyledi 3 taneyi gecme dedi.
Inşallah canim Cok tesekkur ederimBen inanıyorum daha da azaltacağınıza.
Üzülmeyin, bağımlılık ayrı bir şey biliyorum.
Kimse savunmuyor zaten ama bu elde olan bir şey de değil.
AminAllah korusun.
Bende kötü bisey demedim,saka nerede ? Sakat olabiliri ciddi anlamda dedim!Birden aydınlandı şimdi arkadaş.
Günde bi taneye düsurmek icin neler vermezdim
Bende kötü bisey demedim,saka nerede ? Sakat olabiliri ciddi anlamda dedim!
Ya arkadas hamileysen icmezsin,hicbir bagimlilik bebeginin önüne gecmemeli,bu cok net.
Haa bana ne tabi,ama dogrusu bu.
Bende tiryakiydim,ilkinde tiksindim,ikincisinde biraktim.Annelik görevin cocuk dogmadan islemiyormu? Icemezdim zaten...bide su doktorum birakma dedi olaylari...bunu hangi doktor nasil der anlamiyorum..Stres ve zehiri bir tutmak.Ama malum,onlarda ordan para kazaniyorlar.
Simdi sizden alinti yaptim ama fikrim genel,sizinle bir ilgisi yok.
Konu sahibi de umarim birakir su illeti,ki ani bebek ölümleri,dogum esnasinda ölüm,fetüsün kalb durmasi,cogu zararli madde kullanimina bagli.Ben bunu dillendirmesemde bu böyle.yani güzel kardesim sana saldiri olsun diye söylenmis birsey degil.onun haricinde tabiki bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah.
aynen ya ne kadar onyargili yorum yapiyorlar oda bayilarak icmiyor herhaldee bazi insan hemen birakamiyorBirden aydınlandı şimdi arkadaş.