benim ilk oglum 1700 gr dogdu 32 haftalık aynı senin gibi 35 haftalık girdim doguma ama 32 haftralık çıktı cin gibiydi maşalah sadece ilk başlarda yemesi içmesi gayet güzeldii sonra azaldı zorla yedirdik felan 1 bucuk yaşında yürüdü 8 aylıkken emekledi 1 yaşında diş çıkardı hepsi oluyo zamanla yeterki saglıklı olsunlar cnmm kalbini tüm tut
benim oğlumda 30 haftalık doğdu.şu an düzeltilmiş 11 aylık ama emeklemedi yüzüstü durmaktan pek hoşlanmıyo,dönüyo oturuyo ama yürümesi biraz geçikecek gibi.illa emeklemek zorundamı?
Arkadaslar merhaba, bugün itibariyle 30+1 haftalık ikiz hamileyim, çift yumurta ikizi. 26. Haftadan bu yana bebeklerinden birinde büyüme yavaşlaması görünüyor, suan 27. Hafta ile uyumlu diyebiliriz ölçüleri için. Bu is sanırım sadece boy ve kilo azlığı ile sınırlı kalmıyor, sizlerdeki durum neydi hamileliginizde? Bir de mesela 34. Haftada dogum yapsam 3 hafta gerilikten dolayı bebeğimin organ gelişimini de 31 haftalık gibi mı dusunmeliyim? İlla ki kuveze giriliyor mü? Not: diğer bebeğimin gelişimi normal, 30 hafta ile uyumlu...
benim bebeğim 4 hafta anne karnında geri kalmıştı 45 gün kaldı küvezde 1660 gr 43 cm doğdu.açıkçası organlarının gelişimi konusunda pek sıkıntı yaşamadık ama kalbi delik doğmuştu ilaç uygulandı şeker depoları tam olarak gelişmediği için belli bir süre de o yüzden tedavi gördük ama Allaha çok şükür bariz bir organ sorunu yaşamadık.ama anne karnında yaklaşık 20 gün aç kaldığı için vucut direnci çok düşüktü oğlumun ama hamd olsun şimdi iyi.Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Âmin inşallah, size de cok gecmis olsun, allahım başka ayrılıklar yaşatmasın inşallah...kac haftalık doğmuştu peki, bı de ciğer geliştirici vurulmus muydun?
ben 36 haftalık doğum yaptım yanlız bebeğim 32 haftalıkken tamamen kendini kapattığı için gelişmediği için doktor 32 haftalık olarak değerlendirdi.şanslıydık çiğerleri gelişmişti o yüzden iğne yapılmadı
RAbbime binlerce kez şükürler şimdiki durumu gayet iyi korkmayın inşallah sizin bebeğinizde çok iyi olacaktır
Valla umut oldunuz bana, Allah razı olsun...cok kötü orneklerde var nette, allak bullak oldum, inşallah bizim için de hersey güzel gelişir, cok saolun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?