Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son bi kaç gündür artık yatamamaya başladım.sol tarafımıza yatmak gerekiyomuş illede o tarafa yatıcam diye geceleirim işkence olmaya başladı.siz rahat uyuyabiliyor musunuz
Cnm ben de bu aralar gece zorlananlardanım.Kendimi çok kasmıyorum illaki soluma yatacağım diye...Çünkü gece ister istemez dönüyorsun sağa veya sırt üstü.Önceleri dikkat edeyim dedim ama bu sefer de sol tarafım tutulup kalıyor...
Hayırlısıyla bi doğuraydık
Ben de şu son 15 gündür zorlanıyorum yatmakta ve uyumakta.
Uyuyamıyorum desem yeridir hatta.
Soluma yattım hep bu zamana kadar ama 15 gündür arada 2 dakikalıkta olsa sağ tarafıma yattığım da olmuyor değil.
E zor oluyor tabi son aylar yatmak. Ama bu gnüleri bile özleyeceksiniz. Ben şimdi hem oğlumun hergününü büyük bir mutlulukla yaşıyorum hem hamileliğimi de özlüyorum.
ahh ahh hayırlısıyla bi doğuraydık :)) sabahları kalktığımda sol tarafım felçli sanki bi sağ bi sola dönüorum ama rahat uyku yok artık bebişler gelene kadar ondan sonrası da allah kerim :))
ahh ahh ne çektim son ayımda doktor sola yat diyordu yatamıyordum dönüyordum artık eşim arkadan sarılırdı öylelikle yatardım ama sadece yatıyordum yaniii uykuu diyee birşey yoktuuu sabah 6da falan anca uykum gelirdi uykusuzluk mahvediyordu şimdi bebişim doğdu hala uykusuz gecelerr ve gündüzlerr hamileliğin tadını çıkarın valla şimdiden özlüyorum hamileliğimi
salon kanepende yatmayi dene canim. yatagimizda uyuyamiyorum ben, ne zaman salona gitsem sabaha dek deliksiz uyuyorum. Sanirim yatagimdan yumusak oldugu icin karnimi destekliyor, sirtimi da sirt kismina dayadigim icin rahat ediyorum.
Ben daha 25 hafta da yatamamaya başladım, bayadır böyle gerçi.
Ama ben soluma yatacağım diye zorlamıyorum kendimi, çoğu kez de sağa yatıyorum,
bacaklarım çok fena ağrıyor, bütün gece döne döne uyumaya çalışıyorum.
Ben de yatamıyordum son zamanlarda , üstelik bizim bebiş hiç doğum poziysonu alıp aşağı dönmedi , hep yan durdu.saga yatsam kafası sola yatsam bacakları ile sıkıştırıyordu , e yüz üstü de yatılmıyodu..
bi de Adana'da yaz sıcağında çıldıracak gibi oluyordum geceleri..
şimdi kocaman oldu yavrucuk , ben de özlüyorum hamile olduğum zamanları.
Hatta bazen vücuduma bakıp bakıp hamileyken nasıldım ki diye düşünüyorum