Ne güzel bir konu... Maalesef birçok kişi için bunlar boş.
Ben yakın arkadaşlarımla bile bu tarz konularda birşey paylaştığımda çok keskin tepkiler alıyorum.
Artık onlarla konuşmamaya karar verdim malûm onlar zarar görüyor.
Şu an gebelik takvimini de görünce tıpkı kendi hamileliğimi ilk öğrendiğim günü hatırladım. :)
Emin olmak için hastaneye giderken ve ilk testi gördüğüm an Meryem Sûresi 'ni Türkçesiyle de okuyup duygulanmış üzülmüştüm. O yapayalnızdı, iftiralar atılmıştı...Doğumu bile yalnızdı, aslında Rabbimiz vardı. Ne büyük zorluk ve ne büyük lütuf bir arada...
Ben lâyık değilim ama bana da tıpkı Meryem annemiz gibi, Efendimiz'in anneciği gibi hanımları kızları gibi anne olmak şerefini lâyık gördü diye çok hüzünlenmiştim.
Doğrusu Meryem annemizin yaşadığı çokkkkk zor gelir hep bana...biz çok kolay şartlarla yaşıyoruz. Hastanesi doktoru çevremizde aileler eş dost... O yalnızdı.Yine de memnuniyet yok bizde...çok içim burkulur o günden beri.
Şimdi sen bunları yazınca sevindim.
İnşallah hakkıyla yapabiliriz elimizden geleni.
Hamileliğin ve evladın da mübârek olsun arkadaşım bu güzel gün hürmetine...Evladın, evladımız salihlerden olsun inşallah. İnşallah Rabbim'in yolunda yetiştirebilmeyi de nasip eder bize...
Güzeeel bir 9 ay seni bekliyor inşallah kolaylıkla geçirirsin herşeyin kolay ve bereketli güzel olsun:)
Sevgiler...
Selamınaleyküm...