SON IKI HAFTADA 3 KİLO GAYET İYİ BENCE BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİ NASIL PEKİ DOKTORA GİTTİĞİNİZDE NORMALDE İLK ÜÇ AY ALMAMAK SORUNDEĞİL ONDAN SONRAKI AYLARDA AUDA 1.5KĞ BANA NORMAL GELDİ.BEN ZAYIFLADIM 12. HAFTADAYIM IKI KILO VERDIM DOKTORUM SORUN YOK SONRA ALIRSIN DEDI:)Ben 19. haftadayım 3 kilo aldım. onu da son 2 haftada aldım. Doktorum kızcak gibi geliyor.:)
bende ilk 3 ay hiç almadım verdim hatta. mide bulantımdan dolayı. ayın 21 inde randevum var bakalım nasılmış bebiş :)SON IKI HAFTADA 3 KİLO GAYET İYİ BENCE BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİ NASIL PEKİ DOKTORA GİTTİĞİNİZDE NORMALDE İLK ÜÇ AY ALMAMAK SORUNDEĞİL ONDAN SONRAKI AYLARDA AUDA 1.5KĞ BANA NORMAL GELDİ.BEN ZAYIFLADIM 12. HAFTADAYIM IKI KILO VERDIM DOKTORUM SORUN YOK SONRA ALIRSIN DEDI:)
:) hadi inşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinbende ilk 3 ay hiç almadım verdim hatta. mide bulantımdan dolayı. ayın 21 inde randevum var bakalım nasılmış bebiş :)
amin inş cümlemize cnm :):) hadi inşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
bünyeden bünyeye farkediyor canım fakat doktoruna söylersin sana yiyip yiyemeyeceğin şeyleri yazar verir. ben yarın gitcem. büyük ihtimal de vercek gibi :)Ben 12. haftadayım 3,5 kilo aldımkilo konusunda takıntılıyım sonrasını düşünemiyorum bile hiç kusma bulantım olmadı kilo kaybım olmadı daha da artışım var normal mi ?
maşAllah sağlıkla kucağınıza alın inş :)55 ile başladım 67 oldum 37 haftadayım. oğlum 3 kilo
kızımda 20 kilo aldım 3100 doğdu
hepimiz inşallahmaşAllah sağlıkla kucağınıza alın inş :)
Bende 28haftalıkken kilo almaya başladım. Ve bugün itibariyle 4 kilo almışım.73kiloyum şu anda. Galiba 78e kadar çıkıcamİlk ay hiç kilo almadım
2. ay 3 kg
3. ay ; 4 kg
4. ay ; 5 kg
5. ay ; 8 kg
6. ay ; 12 kg
7. ay ; 15 kg
8. ay ; 18 kg
ve şimdi son ayımdayım şu an toplamda 20 kg almış durumdayım. Son 2 haftadır kilo almıyorum, bu şekilde kapatacağım sanırım.