reglime daha 1 hafta var; ama son 1 haftadırda göğüslerim ağrımaya başladı. kasık bölgeside arada bi ağrıyo sürekli değil. başkada değişiklik farketmedim . mide bulantısı, baş dönmesi, yorgunluk falan hiç yok. sevinebilmem için son bir haftamı bekliyorum. çok umutlandım ya. sadece iki belirti yanıltıcı yanı nekadar acaba? :/
reglime daha 1 hafta var; ama son 1 haftadırda göğüslerim ağrımaya başladı. kasık bölgeside arada bi ağrıyo sürekli değil. başkada değişiklik farketmedim . mide bulantısı, baş dönmesi, yorgunluk falan hiç yok. sevinebilmem için son bir haftamı bekliyorum. çok umutlandım ya. sadece iki belirti yanıltıcı yanı nekadar acaba? :/
Canim bebegin hayirli olsun Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede hayirlisi ile nasip etsinBen hiçbir şekilde hamile kalamamıştım. Tüp bebek öncesi bir kere de adetliyken deneyelim dedik. Adetimin ilk günü ilişkiye girdik. Bir hafta kadar sonra kasıkta batmalar başladı, 10 15 gün kadar sürdü. Sonra baş ağrısı oldu uzun uzun. Hala kasıkta ağrı var mesela. Adet ağrısının daha farklısı. İki yumurtalıkta da hareketlenme hissediyorum. Sağ duruyor sol başlıyor, sol duruyor sağ başlıyor. Sık sık yatıp uyumak istiyorum. Olur olmadık Zaman'da canım yemek yemek istiyor. İki gece önce mesela. Yoğurt çok nadir yerim, gece 4 gibi yataktan fırladım, saldırır gibi 1 kiloya yakın yoğurt yedim. Durduramadım kendimi. Şimdilik bendeki durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?