hamileliğin ilk haftasında belirti olur mu? cvp istiyoruuum :(

dilansuu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
11
0
16
Malatya
reglime daha 1 hafta var; ama son 1 haftadırda göğüslerim ağrımaya başladı. kasık bölgeside arada bi ağrıyo sürekli değil. başkada değişiklik farketmedim . mide bulantısı, baş dönmesi, yorgunluk falan hiç yok. sevinebilmem için son bir haftamı bekliyorum. çok umutlandım ya. sadece iki belirti yanıltıcı yanı nekadar acaba? :/

reglime daha 1 hafta var; ama son 1 haftadırda göğüslerim ağrımaya başladı. kasık bölgeside arada bi ağrıyo sürekli değil. başkada değişiklik farketmedim . mide bulantısı, baş dönmesi, yorgunluk falan hiç yok. sevinebilmem için son bir haftamı bekliyorum. çok umutlandım ya. sadece iki belirti yanıltıcı yanı nekadar acaba? :/

merhaba canım

bu belırtıler reglı donemı belırtılerınde olabilir hamilelik belirtilerinde olabilir
bende hamile oldugumu ogrenmeden once aynı belırtılerı gosterdım zaten bu kadar cabuk bas donmesı mıde bulantısı yasanmaz merak etme benımde ıkıde bır kasıklarım agrıyınca acba reglım mı gelıyo dıyo tuvalete gıdıyordum sımdı dusununce aslında e kadar cok heyecan yapmısım keske kendımı o kadar cok sıkmasaydım dıyorum...... sende sıkma kendını bu gunların mutlulugunu yasamaya bak
benım reglı tarıhım bır oncekı aydan 2 gun one gelıyodu baktım subatın 26 sında reglı olmusum mart ayındada 24 unde reglı olmam gereklıydı olmayınca ben hemen test alıp yaptım ve sonuc pozıtıf cıktı....:) sımdı bebegımı kucaklamama sayılı gunler kaldı
allah gonlune gore versin seninde tatlım ....

gebelik var beklenen regl gününe bir hafta kala göğüs acısı ve kasıkta batma başlıyor. ben ağustosto kimyasal gebelik geçirdim benimde bu belirtiler olmuştu tecrbeyle sabit :34:
büyük ihtimalle seninde vardır gebelik hadi bakalım inş :46:

Göğüslerde hassasiyet,kılcal damarların cilt altından daha belirginleşmesi,kasıklarda batma ve uykuya meyilin artması,arada hafif baş dönmeleri....Mide bulantıları çok çok sonra....

Son düzenleyen: Moderatör:

bende de bu belirtilerin dışında tükürük salgısında artış konuşurken dahi sürekli yutkunuyordum,akşamları uyku hali ve sarı renkte akıntı. en erken belirtiler bunlardı

ben de adetimden 3 gün önce test yapıp öğrenmiştim hamile olduğumu. bi hafta öncesinden odaklanamama, aşırı uyku hali, sabahları sarı renkte idrar, bilinçsizlik hissi, baş dönmesi, dışarda aşırı üşüme, evde hafif bi ateş olmuştu. herkeste farklı oluyor bu belirtiler, kimisinde de hiç belirti vermiyor. kesinlikle hamileyim ya da değişik bi hastalığa yakalandım dediğim zaman adetimden beş gün önceydi ve idrar testi negatif çıkmıştı, iki gün sonra dayanamayıp tekrar yaptım ve pozitifti. genelde gecikmeden hormonlar belirti vermez diyorlar ama ben hissettiklerimi çok net hatırlıyorum ve her zamankinden daha değişik hislerdi. beynim yanmış gibiydi, kafamı yataktan kaldıramıyordum.

bu kadar erken hayır. bu haftada adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı oluyor yanıltır 1 hafta sonra yani günün geçmeye başladığı ilk günden itibaren belirtileri çok az olmakla beraber tecrübeli olan biri anlayabilir cnm.

Bende adet gunume yakin en fazla belirti goguslerdeki agriydi ve sismisdi hep uykum geliyordu tansiyon dusuklugu vardi ve birazda akintida cogalma hic midem bulanmadi 6 haftada basladi yavas yavas mide bulantilari

Ben hiçbir şekilde hamile kalamamıştım. Tüp bebek öncesi bir kere de adetliyken deneyelim dedik. Adetimin ilk günü ilişkiye girdik. Bir hafta kadar sonra kasıkta batmalar başladı, 10 15 gün kadar sürdü. Sonra baş ağrısı oldu uzun uzun. Hala kasıkta ağrı var mesela. Adet ağrısının daha farklısı. İki yumurtalıkta da hareketlenme hissediyorum. Sağ duruyor sol başlıyor, sol duruyor sağ başlıyor. Sık sık yatıp uyumak istiyorum. Olur olmadık Zaman'da canım yemek yemek istiyor. İki gece önce mesela. Yoğurt çok nadir yerim, gece 4 gibi yataktan fırladım, saldırır gibi 1 kiloya yakın yoğurt yedim. Durduramadım kendimi. Şimdilik bendeki durum bu

Ben hiçbir şekilde hamile kalamamıştım. Tüp bebek öncesi bir kere de adetliyken deneyelim dedik. Adetimin ilk günü ilişkiye girdik. Bir hafta kadar sonra kasıkta batmalar başladı, 10 15 gün kadar sürdü. Sonra baş ağrısı oldu uzun uzun. Hala kasıkta ağrı var mesela. Adet ağrısının daha farklısı. İki yumurtalıkta da hareketlenme hissediyorum. Sağ duruyor sol başlıyor, sol duruyor sağ başlıyor. Sık sık yatıp uyumak istiyorum. Olur olmadık Zaman'da canım yemek yemek istiyor. İki gece önce mesela. Yoğurt çok nadir yerim, gece 4 gibi yataktan fırladım, saldırır gibi 1 kiloya yakın yoğurt yedim. Durduramadım kendimi. Şimdilik bendeki durum bu
Canim bebegin hayirli olsun Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede hayirlisi ile nasip etsin

Ama keske adetliyken denemeseydiniz. esiniz temizlenince yaklasin diye ayet var tam meali hatirlamiyorum tesbihte hata olmasin

Back