- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- 98
- Konu Sahibi Alexandra00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oncelikle merhaba gebelikte her turlu lekelenme ve kanama tehlike arz eder bende ayni sekilde kahverengi leke ve kanama oldum iki gebeligimdede ikiside dusukle sonuclandi. Dusukyapiyor olabilirsiniz insallah hayirli sonuclar alirsinizMerhaba arkadaşlar,
Ben gecen hafta perşembe günü (26 temmuz) pembe bir kac damla gördüm vic çamaşırımda. Cuma ve sonrası bu hafta cumaya kadar kahverengi leke me oldu. Bu geçtiğimiz perşembe (2 ağustos) doktora gittim. Kahverengi leke den örnek aldı test yapicaz dedi. Sonra ultrasoundda baktı ve sanırım hamilesin ama tam belli değil 5mm nokta gibi birşey normalde siyah net gözükür seninki küçük daha dedi. Yarın gel kan testi yapicaz dedi. Cuma sabahı gittim kan verdim. Aynı cuma sabahı eczaneden aldığım testi yaptım pozitif çıktı yani hamileyim fakat emin olmak için pazartesiyi bekliyorum. Bugün cumartesi 4 ağustos, kanama başladı öğlen, damla damla geliyordu şimdi adet gibi. Kahverengi değil, normal kan rengi. Fakat bir agrim yok, sadece bacaklarımda sizi var. Korkuyorum sizce ne yapmalıyım? Yurtdışında yaşıyorum ne doktor ne de gittiğim klinik telefonuma cevap vermedi. Başka bi doktor aradık o da şehir dışında, olabilir kanama ama yarın devam ederse hastaneye git dedi. Şuan ayaklarımı diktim uzanıyorum. Sabah biraz évi toplamıştım ondan sonra başladı kanamam, acaba yorulduğum için mi oldu dersiniz? 100% hamile miyim bilmiyorum kan testini bekliyorum. Ama ultrasound da 5mmlik o küçük mercimek kadar şeyi gördüm ve inşallah allahım diyorum. Eczaneden aldığım testte en iyisi adetten 6 gün onceden haber verebilen predictor. Benim yaşadığım şeylere benzer veya aynı şeyler yaşamış arkadaşlar varmi? Var ise lütfen yorum yapın ve benimle paylaşın. İlk deneyimim ve pek bilgi de yok, yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
Canim oncelikle merhaba gebelikte her turlu lekelenme ve kanama tehlike arz eder bende ayni sekilde kahverengi leke ve kanama oldum iki gebeligimdede ikiside dusukle sonuclandi. Dusukyapiyor olabilirsiniz insallah hayirli sonuclar alirsiniz
Kanama ile düşük yapıyorum şuan
Damla ise düşmez inşallah
Cevabin icin cok tesekkurler. Dusuk yapmana cok uzuldum. Cok gecmis olsun .. Regli gibi yogun degil fakat damla damla kaniyor iste. Her tuvaletten Sonra idrarla daha cok geldigini farkediyorum. Anlayamadim.. Ilk kez hamile kaldim, hicbir deneyimim ve bilgim yok. Gurbette olmam da cabasi..
Doktora git canım yarın bi
Umarım seninki düşmez
Aşırı yoğun oluyor düşük
Yarin hastaneye gidicem canim. Ins acillerinde doktor vardir. Yoksa pti beklicem.. Iki tanidigim doktor da tatilde. Gurbette esimden baska kimsem yok..
Acil de bhcg yaptır
Kanamam var dersen ultrason yapar
Yaptiririm fakat Kan testi sonucum pti cikacak, karsilastirma yapamam. Ama soylicem doktora,cok tesekkur ederim canim...
En son olan dusugum once kahverengi lekelerle basladi doktora belirttim onemsemedi sadece istirahat et gecer dedi ozellikle yoruldugumda geliyordu. Sonra keseyi gorduk doktor bir sorun olmadigini belirtti hersey yolunda dedi diger aksam ise siddetli bir karin agrisi oldu bende peceteye kan bulasti hemen acile gittik dusuk yapiyorsun dediler test yaptilar yapacak bisey yok dendi zaten bir hafta ondan sonra sürekli adet kanmasi gibi kanamam oldu bugun tamamiyle bitti kanamam. Rabbim kimseye yasatmasin zorMerhaba, cevabin icin cok tesekkurler. Kanama var damla damla fakat agri yok. Dusuk hakkinda hic bir bilgim yok. Dusukle nasil sonuclaniyor anlatir misiniz? Sizin deneyimleriniz nasildi?
Çok geçmiş olsun canım... Çok zor. Ama düşükse sağlıksız bebek demek, üzülmeyelim. Allahım sağlıklı bir bebek ve gebelik nasip etsin hepimize İnş. Benim dün wc den sonra sildiğimde jelimsi birşey geldi. Böyle solucan gibi. Fotosunu koyabilirsen koyayım. Acaba bu mu düşük diye düşünür oldum.. Hala ağrım yok, kanama şuan azaldi, sadece sildiğimde kan görüyorum. Eşimin uyanmasını bekliyorum bişeyler yiyip hastaneye gitsek artık..En son olan dusugum once kahverengi lekelerle basladi doktora belirttim onemsemedi sadece istirahat et gecer dedi ozellikle yoruldugumda geliyordu. Sonra keseyi gorduk doktor bir sorun olmadigini belirtti hersey yolunda dedi diger aksam ise siddetli bir karin agrisi oldu bende peceteye kan bulasti hemen acile gittik dusuk yapiyorsun dediler test yaptilar yapacak bisey yok dendi zaten bir hafta ondan sonra sürekli adet kanmasi gibi kanamam oldu bugun tamamiyle bitti kanamam. Rabbim kimseye yasatmasin zor
Yukarıdaki attığım şey düşük mü sizce? Bir bilgisi deneyimi olan Allah rızası için yazsin. Doktora yarın gidebiliyorum sadece.
Ben bir kimyasal gebelik yaşamıştım. Aynı böyle parça düştü kasıklarına ağrı girerek. Parçadan sonra da kanama kesildi. Resmi doktoruma gösterdim buna bişey diyemem. Patolojiye gitmesi lazim dedi.
Sonra noldu peki?? Kimyasal gebelik ne demek???
Kimyasal gebelik erken dönemde olan düşünlere deniyor. Gebelik oluşuyor betahcg artıyor sonra düşüyor. Benim adetim 4 gün geçtikten sonra kanama başladı. Adet kanamasına benzemiyordu. Kahve siyah akıntı şeklindeydi. Sonra kasıklarıma şiddetli bir ağrı girdi kanamayla o parça düştü.
Ertesi günü doktora gidip muayene oldum. Betahcg istedi düşmüştü.Eki Görüntüle 2176359
Bendeki parçanın resmi
Benimkine cok benziyor. Cok uzgunum...
Evet benzettim bende. Ne durumdasın şimdi peki.
Az önce bir parça daha geldi, kanama hala devam ediyor fakat azaldı. Belimde az sizi var. Ama kimyasal gebelik değil benimki çünkü kimyasal gebelikte kesenin gorunmedigini öğrendim araştırıp, bende kese gözüktü ultrasonda 5 mm idi. Gelen şeyi ekliyorum yine arkadaşlar benzer birşey gören deneyimlerin var ise ne olur bilgi verin. Bu gelen şey yumusak birşey değil sert balık larvasi gibi, sert jelimsi diyebilirim.