- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Gecen ay tam sökülmedi adetim... regle 5 kala hayalet cizgiler ve hic olmayan reglin 2 gun erken gelmesi agrisiz pihtisiz taze kan seklinde kanama ve 3.gun kahverengi akinti ve lekeler oldu... şişkinligimi hic atamadim o gunden beri...
Birkaç gundur kasık ve bel agrisi cekiyorum.
Gecen gun sol yumurtaligimi biri sanki oyuyordu oyle bir agri vardi. Gobek deligimin alt sag ve bazen sol kisminda şiddetli olmayan kisa sureli cekilme gibi bir his oluyor.
Sag yumurtaligimin ust kisminda da sanilyelik agrilar oluyo
Yurumekte bazen zorlaniyorum cunku karnimin alt tarafi dolu gibi.
En garibi bel agrilarim... belim egilince bazen sagdan bazen soldan agri oluyor. Bazen yan taraflarimda agri oluyor. Cok nadiren sirtima kadar vuruyor.
Bikac gundur de beyaz bir akintim var bazen şeffaf da olabiliyor ( kasinti yanma idrarda zorlanma yok )
Sormak istedigim sey şu. Yarin agrilar icin hastaneye gidiyorm hic umudm yok ama sizin hamilelikte ilk zamanlarinizda agrilariniz tam olarak nasildi ????
Birde 2 hafta once havuza gitmistim. Usuttugumu dusunmuyorum ama usutmuş olabilirmiyim ?
Nette bkinca agrilar enfeksiyon falan diyor...
Uzun oldu ama son kez bana yardim edin. Bu ay kafayi siyirmak uzereyim bu agrilardn.
Bu arada bat 10 eylul...
Birkaç gundur kasık ve bel agrisi cekiyorum.
Gecen gun sol yumurtaligimi biri sanki oyuyordu oyle bir agri vardi. Gobek deligimin alt sag ve bazen sol kisminda şiddetli olmayan kisa sureli cekilme gibi bir his oluyor.
Sag yumurtaligimin ust kisminda da sanilyelik agrilar oluyo
Yurumekte bazen zorlaniyorum cunku karnimin alt tarafi dolu gibi.
En garibi bel agrilarim... belim egilince bazen sagdan bazen soldan agri oluyor. Bazen yan taraflarimda agri oluyor. Cok nadiren sirtima kadar vuruyor.
Bikac gundur de beyaz bir akintim var bazen şeffaf da olabiliyor ( kasinti yanma idrarda zorlanma yok )
Sormak istedigim sey şu. Yarin agrilar icin hastaneye gidiyorm hic umudm yok ama sizin hamilelikte ilk zamanlarinizda agrilariniz tam olarak nasildi ????
Birde 2 hafta once havuza gitmistim. Usuttugumu dusunmuyorum ama usutmuş olabilirmiyim ?
Nette bkinca agrilar enfeksiyon falan diyor...
Uzun oldu ama son kez bana yardim edin. Bu ay kafayi siyirmak uzereyim bu agrilardn.
Bu arada bat 10 eylul...