Hamileligin ilk haftalarinda agrılar ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Gecen ay tam sökülmedi adetim... regle 5 kala hayalet cizgiler ve hic olmayan reglin 2 gun erken gelmesi agrisiz pihtisiz taze kan seklinde kanama ve 3.gun kahverengi akinti ve lekeler oldu... şişkinligimi hic atamadim o gunden beri...
Birkaç gundur kasık ve bel agrisi cekiyorum.
Gecen gun sol yumurtaligimi biri sanki oyuyordu oyle bir agri vardi. Gobek deligimin alt sag ve bazen sol kisminda şiddetli olmayan kisa sureli cekilme gibi bir his oluyor.
Sag yumurtaligimin ust kisminda da sanilyelik agrilar oluyo
Yurumekte bazen zorlaniyorum cunku karnimin alt tarafi dolu gibi.
En garibi bel agrilarim... belim egilince bazen sagdan bazen soldan agri oluyor. Bazen yan taraflarimda agri oluyor. Cok nadiren sirtima kadar vuruyor.
Bikac gundur de beyaz bir akintim var bazen şeffaf da olabiliyor ( kasinti yanma idrarda zorlanma yok )
Sormak istedigim sey şu. Yarin agrilar icin hastaneye gidiyorm hic umudm yok ama sizin hamilelikte ilk zamanlarinizda agrilariniz tam olarak nasildi ????
Birde 2 hafta once havuza gitmistim. Usuttugumu dusunmuyorum ama usutmuş olabilirmiyim ?
Nette bkinca agrilar enfeksiyon falan diyor...
Uzun oldu ama son kez bana yardim edin. Bu ay kafayi siyirmak uzereyim bu agrilardn.
Bu arada bat 10 eylul...

Gecen ay tam sökülmedi adetim... regle 5 kala hayalet cizgiler ve hic olmayan reglin 2 gun erken gelmesi agrisiz pihtisiz taze kan seklinde kanama ve 3.gun kahverengi akinti ve lekeler oldu... şişkinligimi hic atamadim o gunden beri...
Gecen gun sol yumurtaligimi biri sanki oyuyordu oyle bir agri vardi. Gobek deligimin alt sag ve bazen sol kisminda şiddetli olmayan kisa sureli cekilme gibi bir his oluyor.
En garibi bel agrilarim... belim egilince bazen sagdan bazen soldan agri oluyor. Bazen yan taraflarimda agri oluyor. Cok nadiren sirtima kadar vuruyor.
Bikac gundur de beyaz bir akintim var bazen şeffaf da olabiliyor ( kasinti yanma idrarda zorlanma yok )
Sormak istedigim sey şu. Yarin agrilar icin hastaneye gidiyorm hic umudm yok ama sizin hamilelikte ilk zamanlarinizda agrilariniz tam olarak nasildi ????
Birde 2 hafta once havuza gitmistim. Usuttugumu dusunmuyorum ama usutmuş olabilirmiyim ?
Uzun oldu ama son kez bana yardim edin. Bu ay kafayi siyirmak uzereyim bu agrilardn.
Bu arada bat 10 eylul...

Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri bire bir ayni. Benim gogus uclarim cok sizliyor yuz ustu yatarken zorlaniyorum mesela. Bel agrisi falan benziyor ama insallah usutme yoktur. Bebek istiyormusun?

Canım hamileyken sağında yada solunda böyle içerde bi böcek varmış yada fare kemiriyormş gibi bi kemirilme oluyo böyle insanın içi bayılıyo o kemirilmeden. İştahsız, isteksiz, yorgun oluyosun. Ağzının tadı acı oluyor. Benm en yoğun belirtilerim bunlardı cnm yardımcı olur inşallah

Merhaba arkadaslar bende 11 senelik evliyim ve bende bebisim olmasini cok istiyorum zeıgn aynı belirtiler bendede var benim adetim 1 gün gecti ama 10 gun öncesinden bel ve kasik agrıları basladı geceleri uyuyamiyorum göguslerim sisti ve dedigin gibi sol kasıgimda sanki bisey kemiriyo gibi bir his var insallah hamileyimdir

Merhaba arkadaslar bende 11 senelik evliyim ve bende bebisim olmasini cok istiyorum zeıgn aynı belirtiler bendede var benim adetim 1 gün gecti ama 10 gun öncesinden bel ve kasik agrıları basladı geceleri uyuyamiyorum göguslerim sisti ve dedigin gibi sol kasıgimda sanki bisey kemiriyo gibi bir his var insallah hamileyimdir
Amın ınsallah rabbım bu ay senın ve tüm isteyenlerın ayı olur canım

Canım hamileyken sağında yada solunda böyle içerde bi böcek varmış yada fare kemiriyormş gibi bi kemirilme oluyo böyle insanın içi bayılıyo o kemirilmeden. İştahsız, isteksiz, yorgun oluyosun. Ağzının tadı acı oluyor. Benm en yoğun belirtilerim bunlardı cnm yardımcı olur inşallah
Kız mı bebişin

Bu arada bat 10 eylul...

Canim benim bi arkadasimda oldu sanki biri oyuyor gibi diyordu... Gec döllenmeymis canim... Adetini bekle test yap canim :KK66:

Bu arada bat 10 eylul...
Hamile olabilirsin bnimde agrim var kasiklarda belimde agriyor bazende midem bulaniyor ins hamileyizdir bnmde bat 11 eylül heyecanla bekliyrm :KK16:

4 hafta 5 günlük hamileyim 10 gün önce bel agrısı ve kasık agrısından yakınınca benim annemde üşütmüşsündür sesi ama bi üşütme 10 güne geçmezmiş neyseki sebebim hamilelikmiş ama bunların yanında sanki göğüslerimin içini çatalın ucuyla birileri oyuyor gibi bir ağrı daha var bu agrısı olan kızlar kendinize oturmanıza kalmanıza eğilmenize dikkat edin bebişleriniz karnınızda olabilir farkında olmadan onlara zarar vermeyin Allah korusun:nazar::nazar::nazar:

İştahsızlık isteksizlik genelde kız bebişlerde olur ondan dedim
Doğrudur canım çok beterim zar zor yemek yiyebiliyorum aç kalmamak için çok ta acıkıyorm yarım saatte bir.. Ama canm hiç bişey istemiyor. Aç kalınca da midem bulanıyor :) İnşallah geçer biran önce. O sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez btnem :)

Doğrudur canım çok beterim zar zor yemek yiyebiliyorum aç kalmamak için çok ta acıkıyorm yarım saatte bir.. Ama canm hiç bişey istemiyor. Aç kalınca da midem bulanıyor :) İnşallah geçer biran önce. O sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez btnem :)
Şuan aynı durumdayız ama net değilim yarın 18 haftalık olucaz inşallah kızdır

Şuan aynı durumdayız ama net değilim yarın 18 haftalık olucaz inşallah kızdır
Oo daha göstermedi mi kuzum :) erkek kendini önceden belli edermiş galiba kız seninki :)
Ayrıca bu belirtilerin 18. Haftada da devam mı ediyor.. Genelde 12. Haftadan sonra hafifliyor diyolar. İnşallah benimde uzun sürmez böyle çok kötü çünkü o kadar iştahlı olan ben sıfır iştah şuan çok garip hissediyorum :)

Benim adet gecikmesinın 3.gunu bugün 2 damla pembemsi bir akıntı geldi su an yok ve belim kasıklarım cok agriyo ayaga kalkinca is yapınca cok agrim oluyo yatınca rahatliyorum insallah adet olmam sizdede boyle olan var mi???

Kizlar ben yeni uye oldum ve size sormak istedigim birseyler var bat 21 daha cok var ama bende bazi belirtiler var karnim sis ve gaz var belim ve ozellikle sag kasigim cok agriyor sag bacagimada vuruyor agri goguslerimin uc kisminda dokununca aci var ve 1 haftadir da acik sari renginde baya fazla olan bir akintim var ( kasinti koku yanma yok ) sizce hamile olabilir miyim ? :dua:

Oo daha göstermedi mi kuzum :) erkek kendini önceden belli edermiş galiba kız seninki :)
Ayrıca bu belirtilerin 18. Haftada da devam mı ediyor.. Genelde 12. Haftadan sonra hafifliyor diyolar. İnşallah benimde uzun sürmez böyle çok kötü çünkü o kadar iştahlı olan ben sıfır iştah şuan çok garip hissediyorum :)
Çok zor yiyorum istemiyorum yemek yarın 18 hafta bitiyor

Back
X