- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
Kızlar sürekli kasıklarıma bıçak gibi sanci giriyor sizce bu kasik ağrısı normal mi? Hatta bugün uyandığımdan beri sağ tarafim ağrıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal 9. Haftadan sonra azalmış, zamanla yok olmuştu benim. Şimdi de rahmim genişlediği için ara sıra kasık ağrısı oluyor.Kızlar sürekli kasıklarıma bıçak gibi sanci giriyor sizce bu kasik ağrısı normal mi? Hatta bugün uyandığımdan beri sağ tarafim ağrıyor..
Yerleşmeye çalışıyordur yada rahim büyüyor olabilir. Dayanılmayacak kadar kötüyseniz bence acile kontrole gidebilirsinizKızlar sürekli kasıklarıma bıçak gibi sanci giriyor sizce bu kasik ağrısı normal mi? Hatta bugün uyandığımdan beri sağ tarafim ağrıyor..
Çok teşekkür ederim..ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim.. korkmuştum bende ağrım olduğu içinNormal 9. Haftadan sonra azalmış, zamanla yok olmuştu benim. Şimdi de rahmim genişlediği için ara sıra kasık ağrısı oluyor.
Öyle çok şiddetli bir ağrı değil sızlama gibi düşününYerleşmeye çalışıyordur yada rahim büyüyor olabilir. Dayanılmayacak kadar kötüyseniz bence acile kontrole gidebilirsiniz
Benim 6 haftaya kadar sudüKızlar sürekli kasıklarıma bıçak gibi sanci giriyor sizce bu kasik ağrısı normal mi? Hatta bugün uyandığımdan beri sağ tarafim ağrıyor..
Çok normal canım benimÖyle çok şiddetli bir ağrı değil sızlama gibi düşünün
Yanıtınız için cok teşekkür ederim..Çok normal canım benim
Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba ?Kızlar sürekli kasıklarıma bıçak gibi sanci giriyor sizce bu kasik ağrısı normal mi? Hatta bugün uyandığımdan beri sağ tarafim ağrıyor..
7+1 günlük olduk bugün şükür kasik sancılarım baya baya azaldı çok nadiren kramp gibi girip çıkıyor 3 gündür de mide bulantısı çekiyorum birşey yiyip içemiyorum ne var ne yoksa çıkartıyorumMerhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba ?
sağlıkla kucağınıza alsın inşallah. Ben de iki gün önce dört haftalık gebe olduğumu çğrendim. Kasık ağrılarım var ve ara ara regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyo. Sürekli tuvalete koşuyorum. Sizin de olmuş muydu bu tarz ağrılarınız ?7+1 günlük olduk bugün şükür kasik sancılarım baya baya azaldı çok nadiren kramp gibi girip çıkıyor 3 gündür de mide bulantısı çekiyorum birşey yiyip içemiyorum ne var ne yoksa çıkartıyorum![]()
Kaşık ağrılarım benjm hala oluyor ama o zamanki gibi değil gitgide azalıyor aynı regl sancısı gibi oluyor hatta bazen kramp gibi giriyor vücut alışmaya çalışıyor doğal olaraksağlıkla kucağınıza alsın inşallah. Ben de iki gün önce dört haftalık gebe olduğumu çğrendim. Kasık ağrılarım var ve ara ara regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyo. Sürekli tuvalete koşuyorum. Sizin de olmuş muydu bu tarz ağrılarınız ?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebelik belirtileriniz neydi acabasağlıkla kucağınıza alsın inşallah. Ben de iki gün önce dört haftalık gebe olduğumu çğrendim. Kasık ağrılarım var ve ara ara regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyo. Sürekli tuvalete koşuyorum. Sizin de olmuş muydu bu tarz ağrılarınız ?
Merhaba teşekkür ederim. Sadece regl ağrısıydı. Denize çok girip çıktığım için etkisi oldu sanmıştım hatta. Sürekli oldu heralde diyip tuvalete gidiyodum. Bir de göğüs ağrısı da oldu ama o bende hep olur. O yüzden ayırıcı bi belirti olmadı benim için. Son olarak da çok çok minik baş dönmelerim oldu o kadar. Ama belli belirsizMerhaba öncelikle hayırlı olsun gebelik belirtileriniz neydi acaba
Ben aşılama yaptırdım bugün 9.günüm karnım çok şişti kasıklarımda sağlı sollu batmalar oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalımMerhaba teşekkür ederim. Sadece regl ağrısıydı. Denize çok girip çıktığım için etkisi oldu sanmıştım hatta. Sürekli oldu heralde diyip tuvalete gidiyodum. Bir de göğüs ağrısı da oldu ama o bende hep olur. O yüzden ayırıcı bi belirti olmadı benim için. Son olarak da çok çok minik baş dönmelerim oldu o kadar. Ama belli belirsiz
Canım bende 10+2 yim benimde regli olacakmışım gibi ağrı olurdu. Bu Hafta daha azaldı doktora sorduğumda normal rahim büyüyor demişti. Ama dayanamıyorsam ağrın ciddi çoksa canım doktora görünmeden fayda var tabiKızlar sürekli kasıklarıma bıçak gibi sanci giriyor sizce bu kasik ağrısı normal mi? Hatta bugün uyandığımdan beri sağ tarafim ağrıyor..
Yerleşme ağrısı oluyor canım kanaman olmadığı sürece normal 8 haftadan sonra bitiyorKızlar sürekli kasıklarıma bıçak gibi sanci giriyor sizce bu kasik ağrısı normal mi? Hatta bugün uyandığımdan beri sağ tarafim ağrıyor..
İnşallah pozitif sonuçların olsun. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ben de aşılama yaptırdım bi önceki ay, tutmamıştı. Bi sonraki ay kendiliğinden oldu. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Haberdar edin lütfen, merak ederimBen aşılama yaptırdım bugün 9.günüm karnım çok şişti kasıklarımda sağlı sollu batmalar oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah tutmuştur 10.günde kanda çıkar mı acaba varsa?İnşallah pozitif sonuçların olsun. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ben de aşılama yaptırdım bi önceki ay, tutmamıştı. Bi sonraki ay kendiliğinden oldu. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Haberdar edin lütfen, merak ederim![]()
Sanmıyorum çünkü çatlatma iğnesinin etkisi uzun sürüyo. Bende 12 gün sürmüştü. Zor ama bekleyin bence.. güzel haberler inşallahÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah tutmuştur 10.günde kanda çıkar mı acaba varsa?